Sparle si Soparle

miercuri, 26 martie 2008

Sparle si Soparle

* Primarul Ion Dobre din Dăeşti se apropie vertiginos de…şomaj. Obişnuit să frece menta de la 23 de ani de când a ajuns edil omul nu ştie exact ce va face după ce electoratul îl va exmatricula în cele din urmă din primărie. Ultimele sale acţiuni, atacuri la adresa candidatului liberal nu au făcut decât să îi consolideze acestuia poziţia. Un sondaj recent arată că Gheorghe Popolan este preferat de 34 la sută din alegători. Ceea ce nu e rău deloc pentru un tânăr care s-a decis să candideze abia de câteva luni.

* Mai mulţi râmniceni care ne-au contactat telefonic ne-au comunicat că primarul Mircia Gutău intenţionează, în cazul în care va câştiga un nou mandat să facă bani din afaceri imobiliare. Nu ne vine să credem totuşi că edilul ar fi dispus să demoleze actuala grădină Zoo din Ostroveni pentru a da apoi terenul unor firme ce vor construi blocuri. Râmnicul şi aşa se confruntă cu un deficit de spaţiu verde pe cap d e locuitor fiind cu mult în urma altor oraşe.

* Premierul Tăriceanu va participa la lansarea oficială a candidatului liberal la primăria Râmnicului. Bogdan Pitol se va lansa în cursa pentru primărie sâmbătă, 3 mai, în Sala Sporturilor. O echipă de profesionişti pregăteşte evenimentul!

* Primarul din Câineni se va confrunta şi la aceste alegeri cu un candidat susţinut financiar de un puternic grup de firme. Nicoliţă Fetelea crede însă că va câştiga din nou pentru că a fost gospodar şi apropiat oamenilor.

* Aceiaşi mercenari care au încercat să îl „ facă” pe secretarul primăriei din Lăpuşata au primit o nouă comandă. Jurnaliştii care încearcă să deformeze electoratul şi să mintă oamenii în preajmă de alegeri distrug imaginea mijloacelor media la care lucrează. Lucru dovedit mai mereu.

* Apropo de imagine! „ Ziarul de Vâlcea” a intrat în topul celor mai bune 200 de site-uri. Pagina noastră de internet este vizitată lunar de peste 60 de mii de ori, de vâlceni, dar şi de români aflaţi în străinătate. Ne despart în clasament multe poziţii faţă de concurenţa care ne înjură şi ne defăimează.

* Dumitru Persu şi sindicalistul Persu vor să fie pe liste pe locuri eligibile. Pentru binele PSD cei doi ar trebui să nu figureze nici pe lista de supleanţi.

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Salariaţii Oltchim au ajuns bătaia de joc a mil...
(Impact)Scandal de proporţii la Primăria Brezoi
(Administratie)Ion Ungureanu, născut pentru a fi primar în Mue...
(Politica)Dumitru Persu, călcâiul lui Ahile din PSD
(Administratie)Un liberal a transformat radical Tetoiu intr-un...
(Administratie)Comuna Alunu va fi iluminată cu ajutorul banilo...
(Administratie)Începe curăţenia în comuna lui Dobre
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Fapt divers)Chituc are capul pe butuc
(Politica)Frâncu şi Pistol principalii candidaţi din Vâlc...
(Administratie)Consilierii din Popeşti vor fi trimişi la muncă
(Editorial)Viroze de primăvară
(Fapt divers)La Ramnicu Valcea 100 de poliţişti avansaţi de ...
(Sport)Cupa României la handbal feminin nu se mai dispută
(Actualitate)ASP-ul se mută în cantina Liceului Sanitar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe