Sparle si Soparle

duminică, 23 martie 2008

Sparle si Soparle

 • Deputatul Vasile Bleotu este cel mai bine remunerat bugetar din Vâlcea. Cu nonşalanţă, omul şi-a păstrat şi sinecura de la Banca Naţională şi salariul de deputat pe care-l primeşte după promovarea Rovanei Plumb la Parlamentul European. Normal ar trebui să lucreze pentru stat 16 ore pe zi. Ne îndoim că lucrează măcar cât o femeie însărcinată. Cât câştigă demnitarul social democrat, cu ce se ocupă el şi câţi bani dă partidului veţi afla dintr-o ediţie a noastră viitoare. Cât de iubit este în zona Drăgăşani veţi afla în 1 iunie.

• Dumitru Persu a înnebunit. Îşi jigneşte colegii de partid şi îi înjură pentru problemele, pe care le are cu presa. De parcă, colegii săi sunt vinovaţi, că este lacom, hapsân, egoist, inactiv, îmbogăţit cu bani publici. Păi, omul este o ţintă pentru orice ziar într-un judeţ aşa de mic.

• Era tânăr, învăţa bine, avea perspective. Nu era chiar sărac pentru că tatăl era poliţist. Dar părinţii vroiau să fie bogat. Aşa că l-au obligat să se însoare cu o „ciobancă” dintr-o familie bogată. Pe care nu o iubea şi faţă de care în timp s-a distanţat şi mai mult intelectual. A ajuns un profesor bun, a intrat în politică, era cât pe ce să câştige nişte alegeri. A migrat împreună cu mentorul său. Acum se pregăteşte să candideze din nou.

Numai că omul între timp a ajuns să cunoască dragostea. Să se îndrăgostească periodic de tinere eleve care probabil arată aşa cum ar fi vrut el să arate partenera lui. Fin, isteţ, le-a vrăjit pe multe din ele. A trăit poveşti de dragoste pe care le putem înţelege. Dar pe care adversarii săi le vor folosi cât de curând. Şi atunci nu va mai fi portocaliu în obraji ci.. roşu!

• Constantin Pop, fostul comandant al Gardienilor Publici a fost pus sub acuzare de DNA. Cum faptele presupuse sunt vechi, avem convingerea că acţiunea are un substrat politic legat de alegerile ce urmează. Cam bănuim cine şi cum a pus paie pe un foc care poate… va fi stins. Mai repede decât cred unii. Ceea ce ne miră este faptul că mulţi dintre cei care-l cred vinovat pe Pop sunt din tabăra care urla ca din gură de şarpe despre un coleg de partid de a lor că nu este vinovat. Tot când a fost acuzat de DNA.

• Constantin Cârstina, actualul primar din Orleşti va candida în iunie din partea PNL. El va părăsi PSD datorită secretarului inutil Dumitru Persu.

Alte titluri din editia curenta:

(Sport)Primarul Gutău pierde promovarea
(Impact)Constantin Pop a fost executat din motive poli...
(Politica)Peseditul Dumitru Persu, un profitor lipsit de ...
(Administratie)Primarul din Goleşti se şcoleşte la Bruxelles
(Politica)Deputatul Vlădoiu a adus milioane de euro în Râ...
(Editorial)Câlea sau Frâncu?
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Actualitate)Animalele de la Zoo Valcea vor avea bucătari de...
(Actualitate)Directoarea Spitalului de Urgenţă Valcea, demis...
(Fapt divers)Prinsă în flagrant, făcând sex
(Actualitate)Femeile – marginalizate pe piaţa muncii
(Administratie)Gutau este într-o campanie perpetuã
(Actualitate)World Vision ajută copiii defavorizaţi
(Editorial)Mărturisiri
(Fapt divers)Vagon deraiat în gara Drăgăşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe