|marți, octombrie 4, 2022
  • Follow Us!

Sparle si Soparle 

Sparle si Soparle

 * Se pare că scandalul sexgate de la Horezu se amplifică. Din ce în ce mai multe surse confirmă faptul că şi un alt profesor de aici ar avea slăbiciuni pentru eleve. „ A trăit cu mai multe eleve din mai multe generaţii. E frumuşel, deştept, nui-a fost greu să le păcălească. Ştiu mulţi din oraş de aventurile sale” ne-a spus recent un alt cadru didactic care a dorit să nu-i dăm numele. Vom întreprinde o anchetă jurnalistică mai ales că am aflat că marele Don Juan doreşte să candideze la alegerile următoare.

* Un deputat controversat a găsit o inedită metodă de a-şi face campanie. Trimite adrese unor primării în care solicită teren pentru a construi o grădiniţă. Nu precizează dacă va dona construcţia comunităţii sau o va transforma într-o grădiniţă privată sau o va vinde. Dacă primăriile nu alcătuiesc un răspuns inteligent deputatul va preciza ulterior că a vrut să facă cadou comunităţii o grădiniţă şi că nu a fost ajutat.

* Miercuri un lider de partid a fost surprins de fotoreporterii noştri în timp ce se afla la volanul maşinii de serviciu. Cu nonşalanţă acesta a încălcat regulile de circulaţie să a condus pe contrasens pe o stradă cu sens unic.

* Un edil care a anunţat că va candida din partea PNL la alegerile următoare a fost brusc vizitat de nişte organe de control financiar. Documentăm încă asupra legalităţii şi legitimităţii controlului.

* Un lider sindical ne-a declarat recent că susţine candidatura lui Ion Tudor la primăria Râmnicului.

* Ultimele manevre ale PSD şi PNL vor lăsa PC, PRM şi PNG în imposibilitatea de a depune liste complete de candidaţi în toate localităţile din Vâlcea. Dealtfel PRM nici nu are membri de partid care să poată acoperi toate listele.

Alte titluri din edita curenta

(Administratie)Scandal la Primăria Berislăveşti
(Reportaj)Casele olarilor din Horezu, în pericol din cauz…
(Administratie)Dumitru Buşe spune cu mândrie adio Consiliului …
(Actualitate)„ Ziarul de Vâlcea „ susţine olimpi…
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Administratie)Primarii pesedişti vor să dea în judecată Guvernul
(Sport)„Chimistele” aşteaptă o minune de …
(Editorial)Alegeri
(Fapt divers)Magistrati vâlceni, cercetati de DNA
(Actualitate)Am primit la redacţie din partea S.C.Vadova S.R.L
(Announcements)Căruţaşul Bou a mânat calul în faţa maşinii
(Politica)Oprescu încearcă recucerirea primăriei la Păuşe…
(Politica)Dumitru Persu îl sabotează pe Ion Câlea
(Fapt divers)Şcoala din Roeşti, golită de calculatoare
(Administratie)Comuna Fârtăţeşti s-a transformat în şantier

Leave a Response