|marți, noiembrie 29, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle 

Sparle si soparle

 * În wekendul trecut, profitând de Ziua femeii în mai toate localităţile din judeţ, ca probabil în toată România, primarii au organizat acţiuni specifice menite a pregăti electoratul în vederea apropiatelor locale. Baluri, discoteci, flori date femeilor, mărţişoare, chefuri prin Cămine Culturale, lăutari. A început circul deocamdată presărat cu mici firimituri de pâine.

* La Dăeşti cel care a reuşit să organizeze o seară deosebită pentru tineri a fost George Popolan, candidatul liberalilor pentru postul d e primar. În cursul dimineţii de sâmbătă acesta a oferit câte o floare fiecărei doamne şi domnişoară din comună. Gest apreciat aşa cum se cuvine.

* Bogdan Pistol candidatul PNL la primăria Râmnicului şi soţia sa au botezat sâmbătă, la catedrala din Ostroveni, o fetiţă superbă, Alexandra Ştefania. La petrecerea ce a avut loc seara junele liberal a fost încurajat permanent de invitaţi şi stimulat de formaţia de muzică care i-a cântat piese sugestive . Versurile „Te invidiază lumea/ Că ai soare pe strada ta” spun totul.

* Salariatele Consiliului Judeţean ar fi dorit să primească o floare şi de la vicepreşedintele Cristi Buican. Noi îl înţelegem ştiind că obligaţiile sale nu au fost deloc puţine în acest triunghi „negru” format de Valentines Day ( plus Dragobete)- 1 martie- 8 martie.

* La Olăneşti actualul primar Viorel Cioteanu adună semnături în vederea unei candidaturi independente deoarece organizaţia PDL nu a găsit de cuviinţă să rişte să piardă alegerile pe mâna lui. El nu va fi singurul primar din Vâlcea nevoit să candideze independent.

* La Orleşti PNL va obţine peste 80 la sută din voturi în primul tur. Actualul primar a găsit reţeta perfectă de a scăpa de singurul său contracandidat cu potenţial. Amândoi vor fi pe aceiaşi listă

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Facturile emise de CEZ au scos din minţi mii de…
(Impact)Sute de disponibilizări la fostele subunităţi a…
(Fapt divers)Profesor sexagenar, acuzat de hărţuire sexuală
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Editorial)Primarul Gutău se „sinucide“?
(Politica)Ion Tudor, singurul contracandidat REAL al lui …
(Actualitate)Gura de oxigen pentru afaceristul-deputat Becse…
(Administratie)Primarul Dobre din Dăeşti a încălcat legea
(Administratie)Ioan Filip şi-a anunţat candidatura la Primăria…
(Sport)„Municipalii” au învins la scor de …
(Fapt divers)Tănăsoaica muşcă mâna celui, care i-a dat să mă…
(Administratie)├×ara Loviştei intră în vizorul Uniunii Europene
(Finante)Obligaţii declarative ale contribuabililor cu t…
(Politica)Deputatul Frâncu nu suportă minciunile lui Bleotu
(Sport)FC Nurnberg, gruparea timişoreanului Muller, um…

Leave a Response