Sparle si Soparle

miercuri, 5 martie 2008

Sparle si Soparle

 • Bogdan Pistol nu este dispus să joace rol de decor în campania electorală. Miercuri în Vâlcea a sosit reprezentantul unei companii specializată în campanii de imagine publică. Organizaţia de Tineret a PNL va împărţii 10.000 de scrisori d e prezentare a candidatului liberal la Primăria Râmnicului. Mesajul său va fi adus la cunoştinţa opiniei publice de cel puţin 5 ziare locale care s-au arătat dispuse să-l sprijine pe Pistol în tentativa sa de a obţine un scor cât mai bun.

• Mai mulţi învăţători şi profesori din mediul rural şi-au făcut obiceiul de a preda puţin şi prost la orele de curs, de a absenta de la ore şi de a-şi chema apoi elevii la meditaţi pe care aceştia trebuie să le achite. „ Ziarul de Vâlcea” va întocmi o listă a acestor cadre didactice care pot fi lesne acuzate şi de evaziune fiscală pentru că obţin venituri nedeclarate.

• Avem informaţii că accesul elevilor din anumite şcoli la sălile de sport construite cu fonduri alocate de Guvernul României se face contra cost. Vom verifica!

• Mai mulţi tineri care au crescut în centre de Plasament nu îşi pot vizita colegii cazaţi la internatul Colegiului Forestier. Acelaşi director dictator şi administrator controversat ( ah Crainea , Crainea, ce neam sunteţi!) interzic accesul de furie că presa centrală a aflat de afacerea cu sala de fittnes. Orfanii nu au avut nici un amestec măi retrogazilor!

• Lupta electorală de la Olăneşti a devenit mai interesantă după ce PDL a renunţat la a-l mai susţine pe actualul edil Cioteanu. Şanse maxime au acum trei partide. Noi vom susţine cel mai bun candidat pentru oraş nu cel mai bun în sondaje!

• Deşi a construit ilegal, deşi a atacat sălbatic instituţii care l-au amendat pe drept, deşi ar trebui să se gândească mai mult la sănătate şi pensie decât la afaceri o veche cunoştinţă de a noastră vrea să-şi inaugureze o pensiune. În plin câmp! Doamne ce minte au unii!

• Un patron din presă este furat sistematic de unul dintre oamenii săi de încredere! Nu ne deranjează acţiunile ipochimenului dar ne doare faptul că un ziar altădată cu nume a ajuns o fiţuică rurală!

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Râmnicenii îl vor candidat la Primărie pe Ion T...
(Impact)Directorul Bălăşoiu, ultimul „dinozaur...
(Impact)Claunul Crăpătureanu îşi întinde tentaculele în...
(Editorial)Falşii prieteni ai lui Gutău
(Actualitate)A opta casă demolată la Mateeşti
(Impact)Elena Băsescu – acuzată de bătaie de un p...
(Sport)Oltchim – FC Nurnberg, pentru un loc în s...
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Fapt divers)Haos în Râmnic - Poliţia rutieră dă amenzi pe b...
(Fapt divers)Opt focare de rabie în Vâlcea
(Divertisment)Membrul
(Announcements)18.000 de suluri de hârtie igienică pentru Dire...
(Administratie)Împrumut de la bancă pentru modernizarea străzi...
(Administratie)Lucrãri în tot orasul
(Politica)Buturuga Pistol răstoarnă carul Gutău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe