|luni, noiembrie 28, 2022
  • Follow Us!

Scandal la Primăria Berislăveşti 

Scandal la Primăria Berislăveşti

Viceprimarul a distrus condicile de prezenţă şi a ameninţat salariaţii primăriei

Traian Guminski

 Miercuri, 12 martie, la primăria Berislăveşti a izbucnit un scandal de pomină. Vasile Popescu, de profesie şofer, ajuns prin votul consilierilor viceprimar în urmă cu patru ani, este o fire turbulentă şi pusă mereu pe scandal. A fost iniţial în PSD dar acum a ajuns la PDL. Prin primărie trece mai rar obişnuind să facă fel de fel de mici afaceri ( localnicii spun că bişniţăreli prin străinătate).

Doreşte să ajungă primar şi a ameninţat de mai multe ori salariaţii primăriei că îi va concedia dacă ajunge edil şef. Susţine că este sprijinit de naşul său, persoană cu funcţie publică importantă în Vâlcea. Anul trecut într-o şedinţă de consiliu local l-a înjurat şi ameninţat cu bătaia pe primar.” Îl voi reclama penal de această dată. A distrus miercuri condicele de prezenţă.

Săptămâna trecută, de faţă cu toţi salariaţii primăriei, am făcut repartizarea tuturor pentru concedii. Viceprimarul lipsea ca de obicei. Trebuia să facem graficul de concedii pentru că şi aşa suntem întârziaţi şi nu pot lăsa pe toată lumea să îşi ia în august sau în decembrie. Viceprimarul a venit miercuri, am anunţat şi poliţia, a rupt actele primăriei, m-a ameninţat, m-a înjurat, a spus că eu nu am dreptul să îl planific pe el, a ameninţat din nou salariaţii, m-a înjurat, m-a jignit.

Am vorbit deja cu un avocat şi am încheiat un proces verbal în care am consemnat distrugerea actelor” spune primarul Ion Buşagă. Acesta regretă probabil enorm faptul că l-a susţinut pe Vasile Popescu să ajungă viceprimar. De multe ori primarul nu a consemnat absenţa vicelui din primărie, l-a lăsat să facă ce vrea şi l-a ajutat când acesta a făcut un accident de circulaţie în străinătate.

Încă o dată se dovedeşte adevărul din zicala cu facerea de bine. Vom reveni cu amănunte despre acest incident singular în Berislăveşti unde toţi salariaţii au relaţii bune între ei şi cu populaţia iar consiliul local a ajutat mereu primarul în ducerea la îndeplinire a proiectelor şedinţele de consiliu local având loc în armonie.

Alte titluri din edita curenta

(Administratie)Scandal la Primăria Berislăveşti
(Reportaj)Casele olarilor din Horezu, în pericol din cauz…
(Administratie)Dumitru Buşe spune cu mândrie adio Consiliului …
(Actualitate)„ Ziarul de Vâlcea „ susţine olimpi…
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Administratie)Primarii pesedişti vor să dea în judecată Guvernul
(Sport)„Chimistele” aşteaptă o minune de …
(Editorial)Alegeri
(Fapt divers)Magistrati vâlceni, cercetati de DNA
(Actualitate)Am primit la redacţie din partea S.C.Vadova S.R.L
(Announcements)Căruţaşul Bou a mânat calul în faţa maşinii
(Politica)Oprescu încearcă recucerirea primăriei la Păuşe…
(Politica)Dumitru Persu îl sabotează pe Ion Câlea
(Fapt divers)Şcoala din Roeşti, golită de calculatoare
(Administratie)Comuna Fârtăţeşti s-a transformat în şantier

Leave a Response