Rămaşi în „pana prostului” la Obârşie, au sunat la 112

duminică, 9 martie 2008

Rămaşi în „pana prostului” la Obârşie, au sunat la 112

Patru tineri din Râmnic au cerut ajutor prin numãrul de urgentã 112 dupã ce au rãmas în pana prostului”, la Obârsia Lotrului. Dorel Ionut Grãmescu (24 de ani) împreunã cu alti trei prieteni cu vârste cuprinse între 17 si 20 de ani au plecat zilele trecute cu masina, la munte.

Nu si-au luat cu ei lanturi pentru zãpadã si nici nu au fãcut plinul în rezervor. Din cauza nãmetilor masina a rãmas înzãpezitã iar tinerii s-au chinuit câteva ore încercând sã o repunã în miscare. Între timp, motorina din rezervor s-a terminat si au fost nevoiti sã sune dupã ajutor la 112. Jandarmii de la postul montan din Voineasa au preluat misiunea de recuperare a tinerilor si au plecat în cãutarea lor.

Nu înainte de a trece pe la o statie de alimentare cu carburanti de unde au cumpãrat cinci litri de motorinã. Masina înzãpezitã a fost gãsitã la aproximativ sapte kilometri de Obãrsia Lotrului. „Jandarmii au anunţat lucrătorii Districtului de Drumuri Vidra iar aceştia au trimis în zonă un utilaj cu ajutorul căruia au repus autoturismul în mişcare. I-au cerut conducătorului autoturismului să se deplaseze înapoi către Rm. Vâlcea avertizându-l totodată cu privire la echiparea autoturismului cu cele necesare circulaţiei pe timp de iarnă.” se arată într-un comunicat al IJJ Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe