|marți, noiembrie 29, 2022
  • Follow Us!

Primarul Ion Dobre vrea să păcălească populaţia din Dăeşti 

Primarul Ion Dobre vrea să păcălească populaţia din Dăeşti

Comuna Dăeşti, deşi limitrofă Râmnicului şi cu un edil care în 17 ani a avut timp să cunoască toate uşile la care ar putea să bată în municipiu pentru a obţine sprijin este rămasă rău de tot în urma celorlalte localităţi vâlcene. Primarul Ion Dobre a fost un fel de „lasă-mă să te las” care nu a putut realiza niciun proiect. Lipsesc proiectele de perspectivă, finanţări externe nu au venit că nu vine nimeni să te roage cu bani, fondul de rulment al primăriei este tocat în aceste zile de nişte pietruiri inutile menite să îi mai aducă ceva voturi lui Dobre.

Edilul aleargă prin satele Dăeştiului şi le spune localnicilor că va face treabă bună, că va asfalta, că va pietrui, că va moderniza. Face acest lucru, dat din gură, de 17 ani. A avut timp suficient să facă. Nu a fost în stare şi nimeni nu mai crede minciunile lui. Grav ar fi dacă, fără a beneficia de un program şi proiect viabil, primarul ar duce la bun sfârşit ceea ce am aflat că vrea să facă. Adică să împrumute primăria cu bani, bani mulţi, de la bănci, pentru a turna până la alegeri ceva asfalt.

Acei bani vor trebui să fie daţi înapoi cu dobândă iar băncile, în caz că primăria nu va avea cum să înapoieze creditul , va executa clădiri sau terenuri aparţinând comunei. Adică tuturor locuitorilor. Spre deosebire de actualul primar există în comună un tânăr, pe numele lui George Popolan, care va candida din partea liberalilor. Comuna are o evidentă nevoie de schimbare în primărie iar tânărul Popolan poate aduce un suflu nou pentru că are un program electoral bine structurat, este ajutat de specialişti şi a dovedit în alte zone că ştie să construiască nu să piardă timpul prin birou. Proiectele lui Popolan vor beneficia de susţinerea Consiliului Judeţean şi a mai multor parlamentari.

(T.G.)

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Acţionarii nemţi de la Oltchim nu sunt sănătoşi!
(Impact)SC BERE ALUTUS SA, executată silit pentru dator…
(Impact)Scandalul de la Berislăveşti continuă:
(Editorial)Eu şi Traian Băsescu
(Actualitate)Fiul primarului din Măldăreşti, profesor pentru…
(Administratie)Comuna Boişoara are cea mai frumoasă şcoală din…
(Administratie)Nouă grădiniţe „noi” în Fârtăţeşti
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Administratie)În Titeşti, primarul Cătălin Daneş nu are rival
(Administratie)Olăneşti, staţiunea sufocată de gunoaie
(Administratie)Primarul Ion Dobre vrea să păcălească populaţia…
(Administratie)Mateeşti: Despăgubiri pentru a opta familie eva…
(Fapt divers)Muniţie neexplodată la Suteşti
(Administratie)Lucrările la centura Drăgăşaniului încep la toamnă
(Politica)Bogdan Pistol a strâns simpatizanţi în Club Tao

Leave a Response