|duminică, decembrie 4, 2022
  • Follow Us!

Primarul Gutău pierde promovarea 

S-a năruit orice speranţă de a juca din toamnă în primul eşalon:

Primarul Gutău pierde promovarea

• Egalul din Zăvoi cu FC Argeş scoate Vâlcea din lupta pentru promovare • „Municipalii” sunt acum la 8 puncte de un loc promovabil, loc ocupat de Gaz Metan Mediaş

 Înfrângerea de la Mediaş, etapa trecută, făcea ca „municipalii” să aibă doar o variantă, victoria, în derbiul cu FC Argeş pentru ca gruparea vâlceană să mai poată rămâne în cursa pentru promovare. A fost, până la urmă, un meci pus pe butuci de neinspiraţia antrenorului demolator Bondrea, care parcă a făcut echipa astfel încât aceasta să joace pentru Argeş. Deşi au avut 50 de minute superioritate numerică, vâlcenii au clacat şi au remizat, depărtându-se astfel decisiv de locul doi.

Marian Bondrea şi-a îndeplinit astfel visul. Sâmbătă a îngropat definitiv visul vâlcenilor, care îl plătesc, de a mai vedea echipa în prima divizie. CSM Rm. Vâlcea – FC Argeş s-a încheiat 1-1 pentru Gaz Metan Mediaş, şi echipa lui Pustai ne face bai bai cu mâna, iar noi continuăm să plătim din bani publici contraperformanţa. Pentru că genialul demolator Bondrea nu are nici pe departe vreo intenţie de a pleca, dat fiind faptul că la Vâlcea continuă să fie caşcavalul la fel de mare.

Date tehnice

CSM Rm. Vâlcea a avut în teren în meciul de sâmbătă următoarea echipă: Rusandu – Vişa, Niţu, Dandea, Dedu, Voicu, Vlad, Labun, Popescu, Robson şi Boroiban. Au mai jucat Melcea, Cercel şi Grigoruţă. La FC Argeş au jucat Boşneag (eliminat în minutul 42 şi înlocuit cu Bolboaşă) – Stan, Milosevic, Bălaşa, Bazzi, Tănase, Cârstoiu, Tameş, Năstăsie, Dulcea, Iordache. Au mai intrat Ghiţă şi Lăcustă. Partida a fost condusă la centru de Ciprian Danşa, din Oradea. La cele două linii au fost Horia Bochiş şi Mikloş Nagy, ambii din Cluj. Observatori au fost Adrian Rămureanu şi Augustin Deleanu, ambii din Capitală.

Alte titluri din editia curenta:

(Sport)Primarul Gutău pierde promovarea
(Impact)Constantin Pop a fost executat din motive poli…
(Politica)Peseditul Dumitru Persu, un profitor lipsit de …
(Administratie)Primarul din Goleşti se şcoleşte la Bruxelles
(Politica)Deputatul Vlădoiu a adus milioane de euro în Râ…
(Editorial)Câlea sau Frâncu?
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Actualitate)Animalele de la Zoo Valcea vor avea bucătari de…
(Actualitate)Directoarea Spitalului de Urgenţă Valcea, demis…
(Fapt divers)Prinsă în flagrant, făcând sex
(Actualitate)Femeile – marginalizate pe piaţa muncii
(Administratie)Gutau este într-o campanie perpetuã
(Actualitate)World Vision ajută copiii defavorizaţi
(Editorial)Mărturisiri
(Fapt divers)Vagon deraiat în gara Drăgăşani

Leave a Response