Primăria Scundu va fi inaugurată în a treia zi de Paşti

luni, 3 martie 2008

Un sediu de 10 miliarde de lei

Primăria Scundu va fi inaugurată în a treia zi de Paşti

Investiţia demarată în noiembrie anului trecut este într-un accelerat proces de finalizare. Practic, forma noului edificiu al administraţiei prinde un contur  de la o zi la alta iar prin birourile primăriei. Şeful administraţiei locale, primarul Dumitru Blejan, este mulţumit: „Această investiţie va fi o mândrie în toată regula pentru  toţi locuitorii din zona noastră. De la început am ştiut că eforturile noastre şi ale celor care m-au ajutat, în special domnul Câlea, care s-a luptat din greu pentru o Hotărâre de Guvern care să ne permite accesul la cele 10 miliarde, nu aveau cum să rămână fără urmări.

Sunt convins că noua primărie nu va avea pereche între toate localităţile de prin jur şi nu numai. Sunt foarte mulţumit de ritmul lucrărilor ca şi de termenul pe care şi l-a asumat constructorul pentru finalizarea lucrării. Vream să facem o adevărată sărbătoare din inaugurarea noului sediu în a treia zi de Paşti.

Va fi ceva de neuitat pentru oricare dintre scundeni, dar şi pentru invitaţii noştri de peste tot!” Blejan mai e de părere şi că momentul actual înseamnă atingerea a 70% din viitorul edificiu şi spune că spaţiul noii primării va fi unul multifuncţional: „Ceea ce aveam noi înainte era mai mult decât insuficient în materie de spaţiu, pentru că eram, practic, înghesuiţi şi se lucra într-un fost local de şcoală. Ce va ieşi va fi cu totul revoluţionar, pentru că fiecare departament al primăriei va avea un birou al său.

Avem spaţiu suficient pentru arhivă ( din păcate două incendii au distrus mare parte din actele vechi ale administraţiei), pentru alte instituţii şi, dacă ne ajută Dumnezeu vom putea face şi un Cămin pentru persoanele vârstince din comună care au rămas singure.

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe