|luni, noiembrie 28, 2022
  • Follow Us!

Măicuţele de la Bistriţa, ameninţate cu levierul de un beţiv 

Măicuţele de la Bistriţa, ameninţate cu levierul de un beţiv

 La sfârşitul săptămânii trecute, unul dintre enoriaşii din Costeşti – Vâlcea care avea obiceiul de a participa frecvent la slujbele ţinute la Mânăstirea Bistriţa a băgat în sperieţi măicuţele după ce a intrat val-vârtej în curtea mânăstirii, beat criţă şi înarmat cu un levier, ameninţându-le că avea să le spargă toate odoarele din biserică. Maicile au chemat imediat poliţia, iar echipa de intervenţie de la Poliţia Horezu l-a imobilizat pe enoriaşul violent, ducându-l cu forţa la sediu.

Înainte de a ajunge la mânăstire, Milian Căruntu (38 de ani) îşi distrusese propria casă, în care locuia împreună cu mama sa, producând pagube de 2500 de lei. El spărsese televizorul mamei sale şi toate geamurile casei. „Noi am fost anunţaţi de măicuţele de la Bistriţa în legătură cu scandalul şi ne-am deplasat la faţa locului înainte ca scandalagiul să spargă ceva sau să lovească vreo măicuţă. Normal, maicile s-au speriat, mai ales că distrusese şi toate lucrurile pe care le avea în casă. Cu un levier metalic şi cu o secure, el a distrus toate ferestrele şi uşile locuinţei, în proporţie de circa 70%, precum şi toată aparatura electronică din locuinţă.

Locuieşte împreună cu mama sa în cartierul de rudari din Costeşti şi munceşte cu ziua de obicei. Nu este căsătorit şi a mai avut probleme din cauza scandalurilor, a mai avut câteva dosare înregistrate la noi. Procurorul ne-a spus că nu putem merge totuşi pe arestare aici, pentru că nu va accepta judecătorul În prezent, bărbatul este cercetat pentru distrugere, în urma reclamaţiei făcute de mama sa şi pentru tulburarea gravă a liniştii publice la mănăstire. Vom merge pe trimitere în judecată în stare de libertate.” – spune comisarul Constantin Buşi, şeful Poliţiei Horezu. Măicuţele de la Bistriţa spun că s-au speriat de bărbatul recalcitrant, dar au pus gestul său pe seama … rătăcirii. „Noi ne-am speriat de el, dar am înţeles că are mintea puţin cam rătăcită. Bine că nu a spart nimic. De obicei chiar vine la slujbe, la mănăstire” – spun maicile.

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Buturuga Pistol răstoarnă carul Gutău?
(Fapt divers)Măicuţele de la Bistriţa, ameninţate cu levieru…
(Fapt divers)Două accidente mortale pe străzile Vâlcii
(Politica)Primarul Dobre se apropie de finalul ultimului …
(Actualitate)Vel Pitar, are un nou director general
(Actualitate)Ambient, planuri pentru 12 magazine
(Editorial)Pistol luptă pentru doi
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Impact)Otrava pentru şoareci omoară animalele de pe Le…
(Fapt divers)Percheziţie informatică la Drăgăşani
(Sport)Sârbul Vidakovic a adus victoria „municip…
(Finante)Inculpatul Minea de la Alutus e dator vândut la…
(Administratie)Centrul de convenţii şi expoziţii de la Călimăn…
(Fapt divers)Incendiu de vegetaţie, la Mihăeşti
(Fapt divers)Urmărit general pentru înşelăciuni, prins la Vâ…

Leave a Response