|sâmbătă, noiembrie 27, 2021
  • Follow Us!

La Ramnicu Valcea 100 de poliţişti avansaţi de ziua lor 

100 de poliţişti avansaţi de ziua lor

Nu mai puţin de 103 poliţişti, dintre care 32 de ofiţeri au fost avansaţi în grad în ziua de 25 martie 2008, de „Ziua Poliţiei Române” înaintea îndeplinirii stagiului minim. Astfel, subinspectorii de poliţie Alexandru Cârstea şi Florian Ioniţă au fost înaintaţi în gradul de inspectori, iar agenţii şefi de poliţie Ionel Merluş şi Gheorghe Dumitraşcu au fost avansaţi în gradul de agenţi şefi principali de poliţie. În gradul de agent principal au fost avansaţi agenţii Diana Elena Tudor, Mădălin Ilie şi Valentin Dobrin.

Comisarii Gabriel Rădoi şi Ilie Voica au fost înaintaţi în gradul de comisar şef, iar în gradul de comisar de poliţie au fost înaintaţi subcomisarii Marius Gheorghe, Adrian Moldovan, Adrian Oncescu şi Constantin Volintiru. ?apte inspectori principali de poliţie, respectiv Vasile Bălaşa, Mihai Gheţoiu, Ovidiu Manea, Ion Matei, Emilian Muşulete, Constantin Nicolaescu şi Bogdan Ruiu au fost avansaţi în gradul de subcomisar, iar în cel de inspector principal de poliţie au fost înaintaţi inspectorii Ilie Bădică, Liviu Mihai Bontea, Cristina Dumitru, Dumitru Nuţă, Bogdan Olaru şi Marius Pătraşcu.

De asemenea, subinspectorii Marian Bicuţi, Roxana Constantinescu, Răzvan Giuroiu, Daniel Păuşescu, Ştefănel Ruscu şi Elena Ungureanu au devenit inspectori de poliţie. În plus, 16 agenţi şefi de poliţie au fost înaintaţi la gradul de agenţi şefi principali, 28 de agenţi şefi adjuncţi au ajuns agenţi şefi, patru agenţi pricipali au fost avansaţi în gradul de agenţi şefi adjuncţi, iar 13 agenţi de poliţie au ajuns agenţi principali.

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Salariaţii Oltchim au ajuns bătaia de joc a mil…
(Impact)Scandal de proporţii la Primăria Brezoi
(Administratie)Ion Ungureanu, născut pentru a fi primar în Mue…
(Politica)Dumitru Persu, călcâiul lui Ahile din PSD
(Administratie)Un liberal a transformat radical Tetoiu intr-un…
(Administratie)Comuna Alunu va fi iluminată cu ajutorul banilo…
(Administratie)Începe curăţenia în comuna lui Dobre
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Fapt divers)Chituc are capul pe butuc
(Politica)Frâncu şi Pistol principalii candidaţi din Vâlc…
(Administratie)Consilierii din Popeşti vor fi trimişi la muncă
(Editorial)Viroze de primăvară
(Fapt divers)La Ramnicu Valcea 100 de poliţişti avansaţi de …
(Sport)Cupa României la handbal feminin nu se mai dispută
(Actualitate)ASP-ul se mută în cantina Liceului Sanitar

Leave a Response