Emilian Frâncu, un preşedinte de Consiliu Judeţean aproape perfect

luni, 31 martie 2008

Emilian Frâncu, un preşedinte de Consiliu Judeţean aproape perfect



 Deputatul Emilian Frâncu este cotat ca cel mai activ parlamentar din România. Un număr impresionant de interpelări, întrebări adresate miniştrilor, proiecte de legi, luări de cuvânt în plenul Camerei Deputaţilor, o activitate susţinută în comisii. Aşa s e poate caracteriza activitatea liderului liberal din Vâlcea. Acesta s-a implicat în desfăşurarea unei campanii permanente de sensibilizare a miniştrilor şi a parlamentarilor pentru aprobarea unor finanţări de zeci de milioane de euro. Sprijinul său direct şi nemijlocit este recunoscut de toţi primarii din Vâlcea.

Emilian Frâncu are o imagine excelentă în PNL, se bucură de simpatia unui număr impresionant de miniştri şi secretari de stat. A ajutat constant comunităţile locale şi parohiile din tot judeţul. Este un intelectual cult, vorbitor de limbi străine, umblat prin lume, cu relaţii la Parlamentul European, cunoscut de lideri politici din ţară dar şi de parlamentari ai altor ţări. Are o energie debordantă, o mare capacitate de muncă şi un stil direct de abordare a problemelor. Nu promite niciodată ce nu poate face şi ştie mai bine decât orice vâlcean să obţină fonduri pentru finalizarea unor proiecte. El va schimba radical imaginea preşedintelui Consiliului Judeţean.

Acest post nu trebuia logic ocupat de analfabeţi agramaţi, de cârciumari parveniţi sau de foşti şoferi promovaţi cu carnet roşu. Emilian Frâncu are proiecte şi ştie să le pună în aplicare. De aceea considerăm că dincolo de opţiunea fiecărui cetăţean din judeţ de a vota cu un primar pe care îl consideră potrivit, chiar dacă coloratura sa politică este alta decât cea liberală, trebuie să stea interesul judeţului atunci când va vota pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Este necesar pentru judeţ ca cel care va conduce patru ani Consiliul să fie un politician responsabil de tipul lui Emilian Frâncu. În plus dintre candidaţii cu şanse el este şi mai tânăr deci şi mai puternic şi mai disponibil de a lucra pe un post extrem de dificil. „ Ziarul de Vâlcea” fără a face politică liberală face mereu politică în slujba cetăţeanului. În fiecare ediţie veţi găsi pedelişti, pecişti, peremişti, penelişti, pesedişti pe care îi considerăm oameni necesari pentru comunităţile din care fac parte. Pentru Consiliul Judeţean noi votăm cu Emilian Frâncu pentru că ne dorim un preşedinte de consiliu judeţean european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe