|marți, noiembrie 29, 2022
  • Follow Us!

Dumitru Persu îl sabotează pe Ion Câlea 

Dumitru Persu îl sabotează pe Ion Câlea

Liderul judeţean al PSD, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Ion Câlea are o imagine foarte bună în teritoriu. El s-a implicat de multe ori în rezolvarea unor probleme ale unor comunităţi, dar a ajutat şi individual mulţi vâlceni. Mulţi primari îl respectă pentru că s-a implicat. În schimb, domnul Câlea face în această perioadă o mare greşeală. Peste tot prin teritoriu umblă cu Dumitru Persu, eminenţa cenuşie ( aproape neagră) a PSD. Acesta are o imagine foarte proastă în judeţ.

A promis şi nu a făcut, este cunoscută avariţia sa, niciodată nu a ajutat pe cineva personal, fără a avea el ceva de câştigat. În plus, Persu este vinovat pentru că unii actuali primari PSD vor candida din partea altor formaţiuni politice. Ei vor părăsi social democraţia tocmai datorită baronului de Măldăreşti. Un om lipsit de scrupule dacă, după cum am fost informaţi, chiar îl vorbeşte de rău prin judeţ pe Câlea şi încearcă să-şi atragă preşedinţi de organizaţii locale, care să îl sprijine la un eventual vot uninominal sau la alegerile interne.

Pensionar de lux şi cu îndemnizaţie de la ATOP, unde face figuraţie, Dumitru Persu este văzut toată ziua în Consiliul Judeţean unde de fapt vine pentru a se întâlni cu preşedinţi de organizaţii, pe care încearcă să îi manevreze şi pentru a sabota activitatea vicepreşedintelui Câlea. Ne întrebăm pentru a câta oară ,dacă această organizaţie nu poate găsi un om mai tânăr, mai dinamic şi mai serios pentru a-l desemna în responsabila funcţie de secretar executiv.

(N.T.)

Alte titluri din edita curenta

(Administratie)Scandal la Primăria Berislăveşti
(Reportaj)Casele olarilor din Horezu, în pericol din cauz…
(Administratie)Dumitru Buşe spune cu mândrie adio Consiliului …
(Actualitate)„ Ziarul de Vâlcea „ susţine olimpi…
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Administratie)Primarii pesedişti vor să dea în judecată Guvernul
(Sport)„Chimistele” aşteaptă o minune de …
(Editorial)Alegeri
(Fapt divers)Magistrati vâlceni, cercetati de DNA
(Actualitate)Am primit la redacţie din partea S.C.Vadova S.R.L
(Announcements)Căruţaşul Bou a mânat calul în faţa maşinii
(Politica)Oprescu încearcă recucerirea primăriei la Păuşe…
(Politica)Dumitru Persu îl sabotează pe Ion Câlea
(Fapt divers)Şcoala din Roeşti, golită de calculatoare
(Administratie)Comuna Fârtăţeşti s-a transformat în şantier

Leave a Response