Cupa României la handbal feminin nu se mai dispută

luni, 31 martie 2008

Forul condus de Cristian Gaţu a decis pentru acest sezon:

Cupa României la handbal feminin nu se mai dispută

Comisia Tehnică din cadrul Federaţiei Române de Handbal a decis în această săptămână ca ediţia 2007-2008 a Cupei României să nu se mai dispute. Motivul pentru care s-a luat această decizie la nivelul forului condus de Cristian Gaţu a fost acela că programul încărcat de meciuri oficiale din finalul acestui sezon competiţional nu ar mai permite şi disputarea acestei competiţii.

În afara desfăşurării Ligii Naţionale şi-a participării echipelor Rulmentul Braşov şi Dunărea Brăila în cupele europene, se mai adaugă acţiunile loturilor naţionale: turneul de calificare la Jocurile Olimpice, meciurile de baraj pentru accederea la Campionatul European din Macedonia, precum şi turneul final al Campionatului Mondial de tineret acolo unde România are mari şanse să fie prezentă.

Decizia oficialilor FRH surprinde în principal datorită faptului că meciurile din Cupa României nu ocupau prea mult timp, acestea fiind programate iniţial timp de trei zile, în luna iunie. Aşa cum se cunoaşte, ediţia de anul trecut a fost câştigată de Oltchim Rm. Vâlcea (27-20 în finala jucată la Bistriţa împotriva Rulmentului Braşov). După anularea Cupei României, FR Handbal a stabilit ca în ediţia 2008-2009 a Cupei Cupelor să se califice formaţia clasată pe locul 3 în Liga Naţională. În cazul în care Rulmentul va câştiga Cupa Cupelor, în această competiţie va juca şi ocupanta locului 4 din campionatul intern.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe