|miercuri, decembrie 7, 2022
  • Follow Us!

Claunul Crăpătureanu îşi întinde tentaculele în transportul vâlcean 

Claunul Crăpătureanu îşi întinde tentaculele în transportul vâlcean

 Paul Crăpătureanu – fratele directorului general (liberal) al Registrului Auto Român – proprietar al firmei Transvil SA, a primit undă verde de la consilierii locali ai Râmnicului pentru a-şi construi o autogară nouă în cadrul bazei de transport a societăţii, pe strada calea lui Traian numărul 13, pentru care a obţinut anterior avizul Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului. Pe cei 14.000 de metri pătraţi unde va fi amplasată autogara, cu acces direct în DN64, există deja clădiri care pot căpăta o astfel de destinaţie, o parcare pentru 50 de autobuze, o linie de inspecţie tehnică şi o staţie de spălare a autobuzelor.

Aceasta nu este însă singura afacere a familiei Crăpătureanu la Vâlcea. Numele fraţilor Crăpătureanu, mai ales cel al lui Ovidiu Crăpătureanu este strâns legat de SC Pendco SRL, firmă care deţine un număr de 7 benzinării situate în Râmnicu Vâlcea şi în alte localităţi ale judeţului (Bujoreni, Olăneşti etc). Administrator al firmei este … mama fostului şef al ARR, Lidia Crăpătureanu, de 73 de ani, o … « mama Tamara » modernă. SC Pendco SRL este acţionar majoritar la SC Transvil SA, unde director este fratele lui Ovidiu, Paul Crăpătureanu.

Transvil este fosta IRTA, preluată după desfiinţarea acesteia în 1998, de către familia Crăpătureanu. Transvil deţine 30 de camioane dar şi alte utilaje scumpe, achiziţionate în ultimii ani. De ceva vreme, SC Pendco SRL este partener Rompetrol, reuşind astfel să-şi modernizeze staţiile PECO. Familia Crăpătureanu mai deţine şi diverse alte afaceri, în domeniul morăritului şi panificaţiei.

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Râmnicenii îl vor candidat la Primărie pe Ion T…
(Impact)Directorul Bălăşoiu, ultimul „dinozaur…
(Impact)Claunul Crăpătureanu îşi întinde tentaculele în…
(Editorial)Falşii prieteni ai lui Gutău
(Actualitate)A opta casă demolată la Mateeşti
(Impact)Elena Băsescu – acuzată de bătaie de un p…
(Sport)Oltchim – FC Nurnberg, pentru un loc în s…
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Fapt divers)Haos în Râmnic – Poliţia rutieră dă amenzi pe b…
(Fapt divers)Opt focare de rabie în Vâlcea
(Divertisment)Membrul
(Announcements)18.000 de suluri de hârtie igienică pentru Dire…
(Administratie)Împrumut de la bancă pentru modernizarea străzi…
(Administratie)Lucrãri în tot orasul
(Politica)Buturuga Pistol răstoarnă carul Gutău?

Leave a Response