Ambient, planuri pentru 12 magazine

luni, 3 martie 2008

Ambient, planuri pentru 12 magazine

Distribuitorul de materiale de construcţii Ambient, controlat de omul de afaceri Ioan Ciolan, va deschide până la finalul anului 2010 - 12 centre comerciale, în urma unui program total de investiţii în intervalul 2008 - 2010 de aproximativ 130 de milioane de euro. Primele locaţii în care vor fi deschise centre comerciale sunt Râmnicu Vâlcea şi Miercurea-Ciuc.

Compania estimează pentru acest an o cifră de afaceri de circa 335 de milioane de euro, în creştere cu până la 40 la sută, ritm similar cu cel înregistrat în 2007 când a deschis un nou depozit logistic în Bucureşti şi a extins spatţiile de comercializare. Ambient comercializează o gamă largă de materiale de construcţii şi structuri (zidărie, laminate, pal), finisaje (vopsele, adezivi, parchet, uşi, ceramică, sanitare), instalaţii (electrice, apă, gaz), precum şi mobilă, decoraţiuni, flori, grădinărit şi electrocasnice. Firmele de comert din grupul Ambient au fost regrupate, în luna ianuarie, sub forma unei singure societăţi, Ambient SA, pentru consolidarea afacerii de bază, comerţul cu materiale de construcţii, finisaje, instalaţii, mobilă şi decoraţiuni. Iniţial, grupul a reunit firme cu activităţi de comerţ, producţie şi prestări servicii.

Reţeaua Ambient cuprinde 14 centre comerciale, la Sibiu, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Baia Mare, Bistriţa, Alba Iulia, Mediaş, Deva, Sighişoara, Gheorgheni, Nasaud, Lugoj, Blaj, Borsa, 17 magazine de proximitate, la Arad, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu, Baia Mare, Dumbrăveni, Sighişoara, Cisnădie, Satu Mare şi Târnăveni, precum şi două depozite logistice, la Sibiu şi la Bucureşti.

Firma ARISTOCRAT îşi extinde activitatea

Începând cu data de 1 februarie 2008, în cadrul firmei ARISTOCRAT din Râmnicu Vâlcea activează Secţia de Producţie Confecţii şi Structuri Metalice destinate sectorului de construcţii. Beneficiind de o vastă experienţă în domeniu, personal calificat şi foarte bine motivat, şi având de mai mulţi ani un sistem propriu de management al calităţii ISO 9001, firma ARISTOCRAT poate onora o gamă largă de comenzi, la standarde ridicate de calitate şi preţuri atractive.

Din multitudinea reperelor şi subansamblelor pe care le poate produce si livra firma pentru clienţi enumerăm câteva: plăci de bază, noduri şi gusee pentru montajul kiturilor prefabricate de hale tip Konti; repere, subansamble, structuri de rezistenţă metalice complete, realizate prin sudură, cu profile laminate clasice sau europrofile; structuri metalice diverse; subansamble şi repere diverse pentru aplicaţii industriale în industria constructoare de maşini; multe altele….
Societatea ARISTOCRAT poate lucra după documentaţii existente sau poate asigura servicii complete de proiectare specializată.

Firma stă oricând la dispozitia clenţilor pentru a onora comenzile şi a pune bazele unui parteneriat de durată, bazat pe respect reciproc şi pe existenţa unor avantaje reciproce.

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Buturuga Pistol răstoarnă carul Gutău?
(Fapt divers)Măicuţele de la Bistriţa, ameninţate cu levieru...
(Fapt divers)Două accidente mortale pe străzile Vâlcii
(Politica)Primarul Dobre se apropie de finalul ultimului ...
(Actualitate)Vel Pitar, are un nou director general
(Actualitate)Ambient, planuri pentru 12 magazine
(Editorial)Pistol luptă pentru doi
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Impact)Otrava pentru şoareci omoară animalele de pe Le...
(Fapt divers)Percheziţie informatică la Drăgăşani
(Sport)Sârbul Vidakovic a adus victoria „municip...
(Finante)Inculpatul Minea de la Alutus e dator vândut la...
(Administratie)Centrul de convenţii şi expoziţii de la Călimăn...
(Fapt divers)Incendiu de vegetaţie, la Mihăeşti
(Fapt divers)Urmărit general pentru înşelăciuni, prins la Vâ...


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe