|duminică, octombrie 17, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle 

Sparle si soparle

• Marcu se ascunde pentru a nu-şi plăti datoriile. Napolitanele sunt roase de şoareci şi oamenii săi răspund în locul lui la telefon. Nemernicul crede că poate scăpa de plată . Se înşeală, ziua scadenţei se apropie. Plus dobânzile domnule ex poliţist!

• În wekend va avea loc un Revelion al întârziaţilor de pomină. Invitaţii vor avea parte de un spectacol pe cinste oferit de nişte ardelence profesioniste!

• Deputatul Becşenescu va termina mandatul de parlamentar mai sărac decât la început. Afacerile sale au avut puternic de suferit cât fostul marinar s-a plimbat pe la Bruxelles. Grupul Antares deja şi-a pierdut trei firme : Industrials (altădată foarte rentabilă), Homes ( cea cu fantasticele case ANL) şi Management ( o firmă care nu avea nici bani de salarii şi trăia din activitatea celorlalte). Recent Becşenescu a vândut două apartamente din cele patru pe care le deţine într-un bloc de pe Matei Basarab ( într-unul din apartament funcţionând şi biroul său parlamentar).

• Chituc , te apropii de butuc. Braconezi fără ruşine, amendezi oameni de bine şi te crezi jupân în toate. Vei vedea că nu se poate!

• Mai mulţi democraţi sunt indignaţi de pretenţiile fostului primar Sorin Zamfirescu. Acesta vrea nici mai mult nici mai puţin decât să primească moca postul de viceprimar. Spunem moca pentru că omul nu va da nici un ban în campania electorală considerând că simpla sa prezenţă pe liste va aduce un număr important de voturi.

Aiurea în tramvai. În acela pe care promitea că-l va băga în municipiu când era primar! Pesedişti de bucură când aud că fostul şef de la ACVARIM vrea să fie vicele lui Gutău. Păi va fi circ în primărie permanent. Asta dacă nu cumva Gutău va pierde cu Zamfirescu alături!

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Criză în justiţia vâlceană
(Impact)Firmele deputatului Becşenescu, executate silit…
(Actualitate)Combinatul Oltchim va fi scos la privatizare
(Administratie)În Drăgăşani Doctorul Pavelescu se pregăteşte p…
(Fapt divers)Putem reclama poliţiştii
(Politica)Senatorul Mihail Popescu a refuzat postul de şe…
(Actualitate)Fonduri europene pentru învăţământul vâlcean
(Sport)Tadici e unul dintre cei mai buni tehnicieni di…
(Politica)La Olăneşti primarul nu va fi votat nici de col…
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Finante)Actualitatea fiscală: Obligaţii declarative ale…
(Actualitate)O firmă proaspăt înfiinţată în Prahova a prelua…
(Editorial)Ce se-ntîmplă la Poliţie
(Administratie)Lucrările la Centrul Expoziţional Seaca au intr…
(Fapt divers)Bani furaţi din altar

Leave a Response