|duminică, octombrie 17, 2021
  • Follow Us!

Nicolae Jivan pleacă din PNL Valcea 

Supărat pe „decizia padională“ de a fi înlocuit din CA al Oltchim,


Nicolae Jivan pleacă din PNL


 • Emilian Frâncu: „Sunt tare dezamăgit că pierderea unei sinecure înseamnă pentru domnul Nicu Jivan un motiv de a pleca din PNL“

După 19 ani de activitate politică, liberalul Nicolae Jivan şi-a anunţat la sfârşitul acestei săptămâni intenţia de a pleca din PNL. Politicianul vâlcean este de părere că „PNL a inceput sa-si fabrice o istorie, ca şi Partidul Comunist“. Picătura care a umplut paharul nemulţumirilor seniorului liberal a fost recenta destituire a doctorului în chimie din Consiliul de Administraţie al SC OLTCHIM SA şi numirea în locul său a unui puştan, care habar nu are nici măcar cunoştinţe elementare de chimie. „Nu ştiu ce treabă avea acolo activitatea politică cu ceea ce aveam eu de făcut.

Profesional eram cel mai galonat dintre toţi cei ce nimeriseră în consiliu. Aş vrea să vă spun despre ceea ce aş vrea să fac. Sunt foarte supărat pentru că decizia pasională de a fi scos din acest consiliu de administraţie de către conducerea PNL Vâlcea a fost picătura care a umplut paharul. Nu mă mai interesează, nu mă mai simt reprezentat, nu mă mai regăsesc în această structură politică.

Nu am nici un fel de intenţie de a mă înregimenta în alt partid politic.“ Contactat telefonic, preşedintele PNL – Vâlcea, Emilian Frâncu, ne-a declarat următoarele legătură cu decizia colegului său de partid: „Domul Nicu Jivan nu mai făcea parte de facto din PNL de patru ani, refuzând să participe la orice acţiune a partidului. Singura activitate la care venea era comemorarea lui I. G. Duca. Deci, îl vedeam o singură dată pe an.

La încercările mele repetate de a-l invita la şedinţele mai importante a refuzat cu obstinaţie, exprimându-şi dispreţul faţă de toată conducerea PNL. Nu am avut vreun rol în scoaterea lui din CA Oltchim, ci în unanimitate BPT a ales această variantă sprijinind doi tineri care prin cunoştinţele lor puteau să ajute mai bine Oltchimul. Sunt tare dezamăgit că pierderea unei sinecure înseamnă pentru domnul Nicu Jivan un motiv de a pleca din PNL. ”

Alte titluti din edita curenta

(Impact)Case înghiţite de pământ la Mateeşti
(Politica)Nicolae Jivan pleacă din PNL Valcea
(Administratie)Primarul Gheorghe Şerban a făcut fabrică de pro..
(Impact)Leasă îl sponsorizează pe Becali
(Actualitate)Sinistraţii de la Ocnele Mari – în pragul…
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Fapt divers)Sute de mii de euro pentru şcolirea hackerilor ..
(Actualitate)Valea Oltului, coşmarul şoferilor
(Sport)Adunarea Generală a AJF a decis în şedinţă ordi…
(Editorial)Campanie profesionistă
(Fapt divers)Miliţianul Chituc nu ştie ce face
(Finante)Atenţie angajatori: se apropie termenul limită …
(Actualitate)Nouă microhidrocentrale noi la Vâlcea.
(Administratie)Balul bobocilor, din bani destinati sportului s…
(Fapt divers)IPJ Valcea Buletin de presa

Leave a Response