|duminică, octombrie 17, 2021
  • Follow Us!

Miliţianul Chituc nu ştie ce face 

Miliţianul Chituc nu ştie ce face

„În ziua de 05.02.2008, în jurul orelor 15.00, S.P.R Vâlcea a fost sesizată prin Sistemul de Urgenţă 112, despre faptul că autoturismul ce se află în dotarea Postului de Poliţie Păuşeşti-Măglaşi, condus de şeful de post, a fost implicat într-o tamponare pe raza comunei Vlădeşti, pe DN.64 la Km.123+860 m.

La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul S.P.O.P., Poliţia Rurală Vâlcea, cât şi lucrători din cadrul S.P.R. Vâlcea, care au soluţionat avaria dintre autoturismul aparţinând Poliţiei şi un alt autoturism marca VW, condus de numitul A. Ionuţ , de 30 ani, domiciliat în municipiului Râmnicu Vâlcea….” Fragmentul de mai sus face parte dintr-un comunicat al Poliţiei publicat de noi în ediţia trecută.

Atunci descriam acest incident la care am fost martori şi povesteam cu Mircea Chituc, şeful de Post din Păuşeşti Măglaşi a făcut instituţia de râs. Ce nu am scris atunci este că acesta a solicitat colegilor săi de la SPR să legitimeze şi să pună fiola unui cetăţean aflat în trafic dar care nu a fost deloc implicat în accidentul rutier .

Bulescu Alexandru (foto) : „ Eram în spatele maşinii de poliţie condusă de agentul Chituc. Nu mi-a venit să cred că acesta a lovit o maşină şi apoi a fugit. Ulterior am dat declaraţie de martor celor de la Poliţia Rutieră. Sunt indignat că acest poliţist, Chituc, m-a jignit a solicitat să mi se ia alcoolemia deşi ştie bine că de 8 ani nu beau deloc. Am suflat în fiolă ca să nu existe suspiciuni dar nu este corect. O să îl dau în judecată”.

Alte titluti din edita curenta

(Impact)Case înghiţite de pământ la Mateeşti
(Politica)Nicolae Jivan pleacă din PNL Valcea
(Administratie)Primarul Gheorghe Şerban a făcut fabrică de pro..
(Impact)Leasă îl sponsorizează pe Becali
(Actualitate)Sinistraţii de la Ocnele Mari – în pragul…
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Fapt divers)Sute de mii de euro pentru şcolirea hackerilor ..
(Actualitate)Valea Oltului, coşmarul şoferilor
(Sport)Adunarea Generală a AJF a decis în şedinţă ordi…
(Editorial)Campanie profesionistă
(Fapt divers)Miliţianul Chituc nu ştie ce face
(Finante)Atenţie angajatori: se apropie termenul limită …
(Actualitate)Nouă microhidrocentrale noi la Vâlcea.
(Administratie)Balul bobocilor, din bani destinati sportului s…
(Fapt divers)IPJ Valcea Buletin de presa

Leave a Response