|joi, octombrie 28, 2021
  • Follow Us!

Acţiunile DNA fac curăţenie în Poliţie 

Acţiunile DNA fac curăţenie în Poliţie


„Ziarul de Vâlcea“ a scris recent despre cum pot fi reclamaţi poliţiştii din Vâlcea. Ne bucură sincer acţiunile DNA, care ajută la curăţarea Poliţiei de indivizii puşi pe căpătuială prin infracţiuni şi cărora nu le mai ajung lefurile pentru a trăi bine. Relatăm în continuare un comunicat primit recent de la Direcţia Generală Anticorupţie, direcţie care şi-a deschis Birou şi în judeţul nostru.

Comunicat Direcţia Generală Anticorupţie

Procurorul desemnat din cadrul D.N.A.- Serviciul Teritorial Piteşti a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a inculpatului D. Iulian, ofiţer de poliţie judiciară, cu gradul profesional de ofiţer de poliţie, în cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti- Biroul Cercetări Penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, sustragere sau distrugere de înscrisuri şi favorizarea infractorului.

În fapt, la data de 24.09.2007, Direcţia Generală Anticorupţie- Piteşti, Biroul Anticorupţie pentru Judeţul Vâlcea, a sesizat D.N.A.- Serviciul Teritorial Piteşti, în baza denunţului formulat de numitul S. Cosmin, din comuna Budeşti, judeţul Vâlcea, cu privire la faptul că ofiţerul D. Iulian i-a pretins o sumă de bani pentru a-l ajuta într-un dosar în care era cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor din culpă, în urma unui accident rutier produs pe raza municipiului Piteşti, judeţul Argeş.

Ofiţerul de poliţie i-a promis cetăţeanului că va interveni pe lângă un expert tehnic auto pentru a-i întocmi o expertiză tehnică favorabilă în dosar, lăsând să se înţeleagă că are influenţă asupra expertului.În baza denunţului, la data de 18.10.2007, procurorul competent şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie- Piteşti au procedat la organizarea flagrantului, ocazie cu care poliţistul a fost prins după ce a primit de la denunţător suma de 300 Ron şi 50 Euro.”

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Şeful de post Mircea Chituc a fost prins în fla…
(Actualitate)VTV – Râmnicu Vâlcea, cea mai modernă tel…
(Impact)Bolnavii de la Călimăneşti spun că nu vor supra…
(Actualitate)Oltchim şi-a vândut 1,3% din active pentru 24,4…
(Editorial)Câlea, Persu şi… caii morţi
(Impact)PD-L intră cu forţa în presa locală
(Administratie)Primarul Stănică se ţine de cuvânt: Apa a ajuns…
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Actualitate)Ziarul de Vâlcea este lider pe piaţa locală
(Impact)Acţiunile DNA fac curăţenie în Poliţie
(Politica)Primarul Mircia Gutău criticat de PSD
(Sport)Tadici vrea arbitri străini la meciurile cu Bai…
(Administratie)Propunerea de buget local pentru anul 2008 din …
(Administratie)Vicepimarul Dicu se implică în salubrizarea Râm…
(Actualitate)Sanitas renunţa la greva

Leave a Response