|joi, martie 4, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle 

Sparle si soparle

• Fostul poliţist Marcu, căruia îi plac napolitanele, încearcă să se eschiveze de la plata unor servicii executate de o firmă de construcţii. Mai multe surse ne spun că nu ar fi la prima ţeapă. Plăteşte lucrările …arcule că altfel vin şi… Dobânzile!

• Legăturile obscure dintre o juristă pârâtă, mai multe grefiere care se ocupă de intermedieri, un avocat controversat ( îl vom „ cerne” noi pe acest trepăduş ordinar) şi un judecător coruptibil sau imbecil au dus la câştigarea unui proces de către patroană ce miroase a gunoi şi are pretenţii de mare doamnă. Martoră a fost nevasta unui fiu de fost securist amestecat în afacerea FNI. Mulţi bani, gunoaie, nesimţire şi caracter zero!

• Recent poliţia a fost chemată să facă linişte într-o redacţie în care lucrurile au scăpat de sub control. Cap mare şi roşu, un grobian ce a intrat în presă prin uşa lui Petre, mereu deschisă celor care aduc bani dar nu ştiu să scrie, a provocat un scandal de pomină lovind un coleg de redacţie. Pădurarul a dat ca de obicei câştig de cauză celui vinovat!

• Două firme de investigaţii ne vor ajuta să urmărim aventurile extraconjugale ale lui Doru. Mare iubitor de handbal, curve de lux şi pupincurişti ce stau sluj în jurul său. Deja am aflat despre nişte escapade de pe Valea Prahovei, avem poze şi de la două night cluburi, unde moralistul pădurar a urcat în ring. ( Iulia ştie?). cel mai mult ne interesează însă trecutele dar „ clarele” escapade ale unei false rănite!!! Vom afla tot. Locuri, nume , fapte!

Leave a Response