Sparle si soparle

duminică, 20 ianuarie 2008

Sparle si soparle

• PD va face un transfer de senzaţie care va ascuţi la maxim lupta pentru primăria oraşului Călimăneşti. Deocamdată actualul primar Ilie Amuzan continuă să aibă prima şansă.

• Şi la Călimăneşti lupta va fi grea. Actualul prima, Viorel Cioteanu, va avea de făcut faţă unui atac concertat al profesioniştilor liberali ce vor susţine un candidat bine poziţionat.

• Doi fraţi din Băile Govora s-au întors acasă cu bani strânşi după muncă grea în Dallas, SUA. Unul dintre ei a înfiinţat o firmă şi îndrumat de nişte amici s-a dus la un mahăr din administraţia judeţeană căruia i-a dat 15 mii de dolari pentru a fi ajutată societatea sa să facă contracte. Mahărul l-a amânat mereu, aşa cum face cu multă lume. În final nu i a dat nici banii şi nici vreun ajutor. Povestea e veche, dar campania se apropie.

• PC va ieşi din Consiliul Judeţean peste câteva luni. Preşedintele Dumitru Buşe se va trezi fără actualii primari, care vor candida din partea altor partide. De fapt şi în comune unde are primari şi viceprimari la europarlamentare a fost un dezastru pentru conservatori. Poate în acest fel istoria va repeta nedreptatea ca învingătorii de acum patru ani să nu obţină preşedenţia Consiliului.

• Deputatul Emilian Frâncu vrea să fie cap de listă pentru alegerile de la CJ şi să încerce din nou să obţină şefia Consiliului. Dacă nu va reuşi vrea să fie cap de listă pentru Camera Deputaţilor dar să nu candideze în circumscripţie uninominală ci pe listă. Aceste combinaţii nu par a fi pe placul prea multora dintre colegii săi cu funcţii.

• Domnişoara hărţuită de un ofiţer de poliţie a trebui să sufere o intervenţie chirurgicală. Documentăm în continuare domnule comisar!

• Simona Senzual s-a făcut de râs în Clubul Tao din Râmnic. Mai era puţin şi ar fi fost huiduită pentru prestaţia ei care confirmă criticile televiziunilor naţionale. A cântat fals, doar două piese pe care le-a repetat, s-a mişcat fără noimă şi fără dansatoare. Fata asta promovată probabil pe criterii sexuale nu are ce căuta pe o scenă. Poate doar pe un ring. Dar nu de dans.

• Jurnaliştii adevăraţi nu încearcă să dezbine politicieni şi oamenii de afaceri prin false zvonuri. Adevărurile ies oricum la iveală.

• Aniversarea zilei de naştere a două publicaţii locale ne determină să urmă multă sănătate redactorilor de aici. ├×inând seama de vechimea lor suntem încă o dată bucuroşi că am ajuns în doi ani lideri de piaţă pe ediţia electronică şi aproape de vârf în cea scrisă. Este adevărat că brandul sau bani politicului pot susţine o firmă de editare. Dar la final tot calitatea va conta.

Alte titluri din editia curenta:

(Fapt divers)Traficanţi de droguri din patru judeţe – ...
(Impact)Trei cadre medicale, sancţionate subţire pentru...
(Impact)Crinu Popescu sofer nesimtit
(Actualitate)Traian Dobrinescu cercetat de DNA
(Politica)Deputatul Frâncu ţine cont de sesizările noastre
(Fapt divers)Măicuţă de la Bistriţa – operată de o tum...
(Actualitate)Vîlcea este judeţul cel mai afectat de alunecăr...
(Fapt divers)Schimbările vor continua în IPJ Vâlcea
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Actualitate)Medic incompetent la Drăgăşani
(Editorial)Anticiparea unei bătălii interesante
(Politica)Tableta a… politică - Ce „vechi...
(Politica)Aglomeraţia de la PNL Valcea naşte scandaluri
(Finante)Îndrumar pentru depunerea declaraţiilor fiscale...
(Administratie)Primăria Râmnicului are bani buni pentru constr...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe