|duminică, februarie 28, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle 

Sparle si Soparle

• Viceprimarul Râmnicului, Constantin Monceanu, a primit acum trei ani moştenire o casă la Băbeni. Nu a investit în reamenajarea ei, nu construieşte în Băbeni şi nu are de gând să candideze la primăria oraşului Băbeni. Nişte nedocumentaţi care erau în criză de inspiraţie au lansat într-un ziar de miercuri falsul zvon deşi verificarea era extrem de uşor de făcut.

• În acelaşi ziar noul şef al Poliţiei Vâlcene, comisarul şef Florian Marin, vorbeşte despre cum vrea să schimbe imaginea instituţiei pe care o va conduce. Sperăm să o facă şi îi sugerăm să verifice următorul zvon : „ Poliţist cu funcţie hărţuieşte sexual o subalternă. Adică face avansuri, bate apropouri şi apoi trece la ameninţări. Individul s-a îmbogăţit bine în ultima perioadă pentru că are susţinerea unui grup politic care se face că nu vede haiduciile de pe şosele. Poliţista, tânără, nu depune plângere pentru că se teme că îşi va pierde postul sau că va avea de suferit ulterior dar nici nu cedează grobianului!” Întreaga poveste circulă de ceva vreme prin instituţie aşa că merită verificată. În rest, numai de bine domnule inspector şef!

• Se anunţă un wekend incendiar în cel puţin două cluburi din Râmnic. Atmosfera va fi creată de un grup de animatoare, dansatoare şi cântăreţe profesioniste din Cluj. Amănunte despre cum a fost în ediţia noastră de luni.

• Oamenii de afaceri italieni care s-au stabilit în Râmnic sunt în general respectaţi de comunitatea noastră şi au reuşit să se facă cunoscuţi prin calitatea serviciilor presate de firmele lor. Există şi o excepţie de care ne vom ocupa în curând cu ajutorul Inspectoratului Muncii şi a Gărzii de Mediu, instituţii pe care le vom sesiza în scris solicitând un control la firma acestui individ care are angajaţi la negru ţi poluează cu inconştienţă mediul dintr-o comună limitrofă municipiului

Alte stiri din editia curenta:

(Actualitate)Singura şansă de supravieţuire a studentului es…
(Sport)Galacticele de la Oltchim Valcea vor înfrunta L…
(Actualitate)Florian Marin şi-a îndeplinit „pofta ce-a…
(Reportaj)Bogdan Gunici – Povestea unui campion al ringur…
(Fapt divers)Curba Morţii – identificată pe DN7
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Editorial)La Ramnicu Valcea campania electorală va începe…
(Administratie)Asociere între comunele vâlcene
(Politica)Mircia Gutău, pârtie deschisă spre fotoliul de …
(Fapt divers)Bătaie între doi elevi la Colegiul Forestier di…
(Politica)Indexarea trimestrială a pensiilor în raport cu…
(Politica)Deputaţii Vlădoiu şi Frâncu se bat pentru primu…
(Administratie)Săraci mutaţi în casă nouă
(Administratie)Primăria Ramnicu Valcea organizează Balul Pensi…
(Administratie)36 de localităţi din judetul Valcea – cod…

Leave a Response