Primãria extinde iluminatul public în municipiu

luni, 7 ianuarie 2008

Primãria extinde iluminatul public în municipiu

Direcţia Administrarea Domeniului Public a continuat în ultima săptămână să planteze peste 300 de arbuşti în zonele bd. Nicolae Bălcescu, bl. 300, strada Ferdinand, Complex Comercial Winmarkt şi Troianu. De asemenea, au mai fost plantaţi 68 de arbori în zonele bd. Nicolae Bălcescu, str. Ferdinand, str. Mihai Viteazu şi str. Doctor Hacman. În aceeaşi perioadă s-a făcut curăţenie şi pe spaţiile verzi din parcurile Zăvoi şi Mircea cel Bătrân, din Scuarul Episcopiei, din parcul Asirom, de pe strada Ştirbei Vodă, din zona Ostroveni şi din vecinătatea Primăriei municipiului şi a Prefecturii.
DADP a finalizat în ultimele zile extinderea iluminatului public pe strada Iacob Simian. Alte activităţi au mai vizat repararea şi montarea a 20 de stâlpi pietonali sau montarea de borduri la bl. C4, la parcarea de pe al. Bradului, la bl. 300 pe bd. Nicolae Bălcescu. Datorită condiţiilor meteo, în domeniul reabilitării carosabilului s-au făcut doar lucrări de amenajare cu 116 tone de piatră spartă (calcar) pe străzile Someş şi Salcâmilor.

Crinu „Ilegalistul“ începe anul în forţă

ROVIMET SA a călcat din nou pe bec

Corpul de Control al Primarului a acţionat pe mai multe direcţii de control în ultima perioadă, rezultatul activităţii acestei structuri din cadrul primăriei concretizându-se în aplicarea a şase amenzi în sumă totală de 6.800 lei. Câte o amendă de 1.000 lei au primit SC Danos Impex SRL şi SC Obogeanu Transport SRL pentru exercitarea activităţii de alimentaţie publică fără autorizaţie, iar pentru ocuparea domeniului public cu autoturisme oferite spre vânzare SC Roxil Style SRL a fost amendată cu 500 lei, iar S.C. Dănuţ a fost amendat cu 300 lei. În topul amenzilor se situează SC Rovimet SA cu o amendă de 2.000 lei pentru depăşirea graficului de lucrări anexat autorizaţiei de construire şi CEZ Distribuţie, tot cu o amendă de 2.000 lei, pentru nerespectarea obligaţiei de a asigura repararea trotuarelor afectate de lucrări în termenul prevăzut de grafic.

Poliţiştii comunitari au aplanat 32 de conflicte

Poliţia Comunitară a constatat în cadrul ultimelor acţiuni nouă contravenţii pe care le-a sancţionat cu şase amenzi în valoare totală de 1.450 lei şi trei avertismente scrise. Cele mai multe sancţiuni au fost date pentru încălcări ale HCL nr. 50/2006 privind Normele de salubiritate ale municipiului, dar au mai fost vizate şi nerespectări ale Legii nr. 61/199, republicată, privind ordinea şi liniştea publică, sau ale Legii nr. 12/1990 privind comerţul stradal. Tot în ultima perioadă, patrulele mixte formate din agenţi de siguranţă publică şi din poliţişti comunitari au intervenit la 47 de evenimente, au aplicat patru amenzi contravenţionale şi au aplanat 32 de conflicte.

Rectificare bugetară la Consiliul Local Râmnicu Vâlcea

Luni, 31 decembrie 2007, de la ora 11.00, Consiliul Local Municipal este convocat în şedinţă extraordinară având în dezbatere ultima rectificare bugetară pentru acest an, precum şi o completare la HCL nr. 154/2007 privind stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2008.

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Maternitatea din Râmnicu Vâlcea, mizerie şi dez...
(Impact)Organizare haotică la Oficiul Poştal – Os...
(Actualitate)Majorarea de la Oltchim, amânata
(Impact)Cinci răniţi într-un accident la Câineni
(Actualitate)Botezul Domnului – Boboteaza şi Sfântul Ioan
(Administratie)Localităţi vâlcene: Comuna Alunu
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Impact)Un bărbat din Vâlcea, Florea Popescu, de 41 de ...
(Fapt divers)Înecată în Popeşti
(Sport)Astăzi se reunesc şi „municipalii” ...
(Fapt divers)Prostituate vămuite de sărbători
(Administratie)Toate drumurile naţionale din Vâlcea sunt pract...
(Turism)Voineasa – o staţiune montană recomandată...
(Finante)În atenţia contribuabililor care desfăşoară act...
(Administratie)Primãria extinde iluminatul public în muni...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe