|joi, martie 4, 2021
  • Follow Us!

Mircia Gutău, pârtie deschisă spre fotoliul de lider judeţean 

Aglomeraţie de lideri la PD-L

Mircia Gutău, pârtie deschisă spre fotoliul de lider judeţean

 Vineri, 11 ianuarie, senatorul Dorel Jurcan, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal a anunţat oficial că Mircia Gutău, primarul Râmnicului a fost reprimit în partid în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale. „Am luat aceasta decizie cu unanimitate de voturi din dorinţa de a repara o greşeală care a scăpat conducerii partidului, ca urmare a faptului ca în statutul de atunci nu era prevăzută o prevedere clară la capitolul sancţiuni, vis-a-vis de un caz similar celui întâmplat primarului Mircea Gutău.

Vreau să fac cunoscut faptul că până marţi, PD-L va avea constituite toate organizaţiile de partid la nivelul tuturor oraşelor din judeţul Vâlcea. Lista candidaţilor pentru primăriile oraşelor va fi stabilită până pe data de 21 ianuarie urmând ca până la sfârşitul lunii, PD-L să aibă constituite toate birourile permanente locale din judeţul Vâlcea”.

La rândul său, primarul Mircea Gutău, preşedintele Organizaţiei Municipale PD-L Râmnicu Vâlcea, a declarat „Sunt deosebit de fericit pentru faptul că unificarea dintre PD şi PLD, la Râmnicu Vâlcea, s-a făcut în condiţii perfecte. Eu sunt convins că vom face o treabă excelenta si pot spune ca este cea mai tare organizaţie la nivel local din municipiu. Obiectivul nostru este unul foarte clar, adică de a câştiga alegerile în primul tur şi majoritatea din consiliul local. ”.

Problema cea mare a celor din partidul rezultat prin unificarea PD cu PLD este însă numărul mare a celor care doresc locuri eligibile. Mai întâi bătălia se va duce pentru locurile de consilieri municipali şi judeţeni. Iar apoi parlamentarele vor naşte mari conflicte interne nu greu de anticipat.

Avocatul Ungureanu, deputat venit de la PNL la PLD si acum la PD-L, mai vrea un mandat de parlamentar. Democraţii au câţiva membrii cu ştate vechi care visează şi ei la Parlament iar Matei Vintilă, fostul senator PSD se va înscrie şi el cu pretenţii în noua organizaţie după ce şi-a înregimentat mai întâi fratele.

(T.G.)

Alte stiri din editia curenta:

(Actualitate)Singura şansă de supravieţuire a studentului es…
(Sport)Galacticele de la Oltchim Valcea vor înfrunta L…
(Actualitate)Florian Marin şi-a îndeplinit „pofta ce-a…
(Reportaj)Bogdan Gunici – Povestea unui campion al ringur…
(Fapt divers)Curba Morţii – identificată pe DN7
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Editorial)La Ramnicu Valcea campania electorală va începe…
(Administratie)Asociere între comunele vâlcene
(Politica)Mircia Gutău, pârtie deschisă spre fotoliul de …
(Fapt divers)Bătaie între doi elevi la Colegiul Forestier di…
(Politica)Indexarea trimestrială a pensiilor în raport cu…
(Politica)Deputaţii Vlădoiu şi Frâncu se bat pentru primu…
(Administratie)Săraci mutaţi în casă nouă
(Administratie)Primăria Ramnicu Valcea organizează Balul Pensi…
(Administratie)36 de localităţi din judetul Valcea – cod…


Leave a Response