Medic incompetent la Drăgăşani

duminică, 20 ianuarie 2008

Ne scriu cititorii

Medic incompetent la Drăgăşani


Buna ziua,

Îmi cer scuze dacă am greşit locul în care trebuie să caut, dar nu mai ştiu la cine să apelez, caut o informaţie şi nu găsesc niciun rezultat. Am auzit că aţi scris un articol despre maternitate şi cred că mă puteţi ajuta. În urmă cu două luni mama mea, însărcinată în 5 luni cu un băieţel pe care toata familia îl aştepta cu cel mai mare drag, cumpărasem tot, de la hăinuţe, creme, scaun pt maşină...tot...iar visul nostru a fost spulberat de un doctor...dacă se poate chema doctor de la spitalul din Drăgăşani.

Nu ştiu dacă vouă trebuie să vă scriu asta, nu ştiu dacă ţine de ziar, dar trebuie neapărat să ştiu cine era acel doctor...mama mea ştie decât că se numeşte B. mai mult nu, mai ales în starea de şoc în care se află...vreau să ştiu dacă puteţi afla mai multe despre această persoană cretina şi inconstientă de ce a făcut, vreau să ştiu dacă aşa face cu toate femeile, dacă a greşit meseria, dacă avea o problemă în familie în perioada aia sau pur şi simpu era beat. Mă scuzaţi, am mai zis, nu ştiu dacă la voi trebuie să apelez, dar pesoana aceea mi-a ucis fratele iar mama mea a ajuns în faza în care nimeni nu mai avea ce face.

Copilul era mort în pântec iar el nu a zis nimic. A trebuit să i se scoată uterul la Craiova şi situaţia s-a complicat...povestea e lungă...eu nu sunt în România, lucrez în acelaşi domeniu ca si B., sunt asistentă medicală în Geneva, Elveţia şi eu am învăţat că nu se poate juca cu viaţa unui om. Ceea ce mă doare cel mai mult este că la ora 10:00 am sunat-o pe mama, mi-a zis ca să stau liniştită, doctorul B. zicea că e totul OK, iar la ora 19:30 primesc telefon că mama mea e pe moarte, nu se ştie dacă rezista până a doua zi...imaginaţi-vă ce am simţit eu în acel moment...nu o mai văzusem pe mama de 4 luni, chiar ne certasem la telefon cu o zi înainte si apoi aflu că n-o să-mi pot cere iertare niciodată...

De aceea vă rog din tot sufletul, dacă îmi puteţi da mai multe informaţii, acest individ nu merită să fie doctor, când voi veni in România (din păcate nu ştiu când), primul lucru care îl voi face este să merg la tribunal...cineva trebuie să plătească pentru că şi-a bătut joc de familia mea...acum mama nu mai este în spital, am avut ocazia să o văd, dar nu în România, dar este imobilizată la pat pe viaţa...din cauza acelui B.

Vă mulţumesc şi îmi cer scuze dacă nu la voi trebuia să apelez, dar nu mai ştiu pe ce site să intru, nu ştiu cum să fac să dau de acest nemernic....

Va mulţumesc anticipat, cu tot respectul pentru munca pe care o faceţi, L. A.

• „Ziarul de Vâlcea“ a demarat o anchetă referitoare la aspectele semnalate în scrisoarea electronică. Vom reveni cu un amplu material jurnalistic.

Alte titluri din editia curenta:

(Fapt divers)Traficanţi de droguri din patru judeţe – ...
(Impact)Trei cadre medicale, sancţionate subţire pentru...
(Impact)Crinu Popescu sofer nesimtit
(Actualitate)Traian Dobrinescu cercetat de DNA
(Politica)Deputatul Frâncu ţine cont de sesizările noastre
(Fapt divers)Măicuţă de la Bistriţa – operată de o tum...
(Actualitate)Vîlcea este judeţul cel mai afectat de alunecăr...
(Fapt divers)Schimbările vor continua în IPJ Vâlcea
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Actualitate)Medic incompetent la Drăgăşani
(Editorial)Anticiparea unei bătălii interesante
(Politica)Tableta a… politică - Ce „vechi...
(Politica)Aglomeraţia de la PNL Valcea naşte scandaluri
(Finante)Îndrumar pentru depunerea declaraţiilor fiscale...
(Administratie)Primăria Râmnicului are bani buni pentru constr...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe