La Ramnicu Valcea campania electorală va începe devreme

miercuri, 16 ianuarie 2008

Începem campania!

Indiferent care va fi data la care vor avea loc alegerile locale din acest an campania electorală va începe devreme. Nu mă refer la perioada oficială ce va fi fixată de Guvern. Va fi o campanie asiduă în care PNL, PSD şi PD-L vor încerca să obţină felii mari, UDMR se va concentra pentru localităţile administrate tradiţional de maghiari iar PRM, PC, PAS,PNG se vor zbate pentru a intra în consiliile locale şi judeţene.

În Vâlcea o mare parte a bătăliei politice va fi dusă cu ajutorul mass-media. Judeţul nostru numără foarte multe canale media deşi puţine au redacţii profesioniste sau oameni specializaţi în promovarea unei imagini de succes. Noi am reuşit să ne implicăm cu succes în parţialele din ultimii ani şi în europarlamentare. Avem o echipă redacţională şi tehnică experimentată, cu oameni care au participat în multe campanii electorale.

În plus am încheiat contracte şi cu alte firme, care vor forma cu noi o echipă. Vom duce o campanie profesională prin intermediul ediţiilor scrise şi online, a site-urilor : www. primarivalceni.ro şi www.profesionistii.ro, a revistei de publicitate „Profesioniştii“ distribuită lunar gratuit în 4000 de exemplare. Vom promova imaginea edililor care merită realeşi şi a celor care pot deveni primari mult mai buni decât actualii.

Vom face treaba ca la carte organizând inclusiv lansări de candidaturi, spectacole, distribuire de pliante, afişaj, filmări, fotografii, interviuri pentru posturile de radio şi televiziune. Am strâns din timp materiale şi informaţii, pe care le vom face publice cu o prezentare deosebită. Se pune o problemă, însă, ridicată de cunoştinţe de-ale noastre cu funcţii de conducere în diferite partide. Pe cine susţinem ? Păi, pentru posturile de primari, vom susţine în fiecare localitate din Vâlcea un singur candidat.

Vom face campanie pentru acei oameni, pe care îi ştim nu cu şanse maxime de a câştiga, ci cu şanse şi posibilităţi de a face cel mai mult în fruntea comunităţilor respective. Vom susţine oameni care au dovedit că sunt profesionişti în domeniile în care au lucrat, oameni care pot şi vor să facă. Candidaţi pregătiţi profesional, cu succese profesionale, cu o moralitate bună, cu familii bine închegate, cu ştiinţa de a manageria, de a conduce oameni, cu posibilităţi de a aduce finanţări externe, de a crea proiecte fezabile.

Nu vom accepta să susţinem indivizi, care nu merită funcţia de primar indiferent de tentaţiile financiare . Pentru consiliile locale vom susţine listele cele mai echilibrate iar pentru Consiliul Judeţean vom susţine formaţiunea cu un program concret şi viabil şi cu o listă formată nu din veleitari, ci din profesionişti cu experienţă în administraţia publică.

Dincolo de bani, de interese de moment, de prietenii, stă interesul general. Dacă şi concurenţa noastră va face ca noi, dacă administraţiile din judeţ vor fi conduse de edili ce vor schimba radical în bine viaţa economică şi socială a localităţilor vâlcene atunci şi noi, ziariştii, o vom duce mai bine peste patru ani iar viaţa noastră va fi mai bună.

Traian Guminski

Alte stiri din editia curenta:

(Actualitate)Singura şansă de supravieţuire a studentului es...
(Sport)Galacticele de la Oltchim Valcea vor înfrunta L...
(Actualitate)Florian Marin şi-a îndeplinit „pofta ce-a...
(Reportaj)Bogdan Gunici - Povestea unui campion al ringur...
(Fapt divers)Curba Morţii – identificată pe DN7
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Editorial)La Ramnicu Valcea campania electorală va începe...
(Administratie)Asociere între comunele vâlcene
(Politica)Mircia Gutău, pârtie deschisă spre fotoliul de ...
(Fapt divers)Bătaie între doi elevi la Colegiul Forestier di...
(Politica)Indexarea trimestrială a pensiilor în raport cu...
(Politica)Deputaţii Vlădoiu şi Frâncu se bat pentru primu...
(Administratie)Săraci mutaţi în casă nouă
(Administratie)Primăria Ramnicu Valcea organizează Balul Pensi...
(Administratie)36 de localităţi din judetul Valcea – cod...


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe