Jaf înarmat la două reprezentanţe auto din Râmnicu Vâlcea

miercuri, 9 ianuarie 2008

Jaf înarmat la două reprezentanţe auto

 Hoţii au fugit cu casa de bani si cinci laptop-uri de la show-room-ul Iveco Râmnicu Vâlcea • Incapabili să dea de urma infractorilor în situaţii similare, poliţiştii vâlceni se răzbună pe jurnaliştii curioşi să afle de ce evenimentul nu a fost comunicat opiniei publice, deşi IPJ a fost sesizat. Aşteptăm cu mare interes lămuriri măcar din partea responsabililor IPJ cu informarea publică.

În noaptea de marţi spre miercuri (8-9 ianuarie 2008) două reprezentanţe care vând autoturisme străine (Iveco şi Hyundai) au fost călcate de hoţi. În primul caz, cinci indivizi cu cagule pe faţă, înarmaţi cu un pistol, au bătut paznicul, au lovit câinele şi au pătruns în sediul show-room-ului aflat în imediata vecinătate a DN 7 de unde au furat cinci laptop-uri şi casa de bani.

La cea de-a doua reprezentanţă, hoţii au declanşat sistemul de alarmă când au intrat în clădire. Deşi au scotocit birourile aflate la etaj, jefuitorii au plecat cu mâna goală. Show-room-urile situate de-o parte şi de alta a DN 7, la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea (pe şoseaua de centură a oraşului) au devenit în ultima vreme ţinta hoţilor.

Mai multe jafuri s-au petrecut în ultimele luni, însă Poliţia Vâlcea nu a dat publicităţii niciunul dintre aceste evenimente. Ultimul jaf armat a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, prima ţintă fiind sediul firmei unde se vând autoturisme marca Hyundai. Directorul de vânzări, Daniel Aldini, ne-a spus: “În noaptea de 8 spre 9 ianuarie, mai mulţi indivizi au forţat cu un obiect metalic cele două uşi de la intrare, au pătruns în sediul societăţii, dar nu au găsit obiecte de valoare care să poată fi sustrase.

Au forţat însă, din exterior, a treia uşă şi au pătruns în biroul aflat la etaj unde au răvăşit dosarele şi facturile în căutare de valori. Nu au găsit şi au fugit fără să fure ceva pentru că s-a pornit sistemul de alarmă”. Directorul Aldini spune că a fost prevăzător şi nu a lăsat laptop-uri sau alte obiecte ce ar fi putut fi sustrase la vedere. Cu aproape două luni în urmă o altă reprezentanţă auto din Râmnicu Vâlcea (Enduro – Skoda) a fost prădată de hoţi.

Sursa: www.observatordevalcea.ro

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Jaf înarmat la două reprezentanţe auto din Râmn...
(Sport)Banii din gunoaie au răpus chimistele
(Impact)La muncă, Petre, nu la mână întinsă!
(Ancheta)Demitere contestată la Stoeneşti
(Actualitate)Schimbări în Consiliul de Administraţie al Oltchim
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Fapt divers)Pãdurar braconier la Mãciuca
(Administratie)Pasaj pe sub calea ferată pe strada Bogdan Amaru
(Reportaj)Ocazie de măritiş pentru fete, la Vaideeni
(Editorial)Hoitarii spitalelor noastre
(Actualitate)Judeţul Valcea nu are decât 12 salvamontişti
(Fapt divers)Două bătrâne, moarte în incendii
(Actualitate)Criză de donatori de sînge
(Politica)Eforturile deputatului Emilian Frâncu au dat roade
(Actualitate)Modernizarea Parcului Zăvoi şi a filarmonicii ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe