|sâmbătă, februarie 27, 2021
  • Follow Us!

Deputatul Frâncu ţine cont de sesizările noastre 

Deputatul Frâncu ţine cont de sesizările noastre


Maternitatea din Râmnic va primi bani pentru modernizări

 Deputatul liberal Emilian Frâncu dovedeşte că este plin de energie şi în acest an. Săptămâna trecută a început deplasările în teritoriu. La Horezu a purtat discuţii despre demararea lucrărilor la bisericuţa din Urşani, iar la Cernişoara s-a întâlnit cu activul de partid din localitate.

Apoi s-a oprit la Goleşti unde a pus bazele unei noi organizaţii de partid, cea existentă fiind desfiinţată din cauza rezultatelor slabe. Luni, Emilian Frâncu s-a întâlnit cu primarii din judeţ. Aleşii locali şi-au spus păsurile şi i-au adus la cunoştinţă deputatului problemele edilitare ce le au. Miercuri, parlamentarul a participat la şedinţa comisiei medicale (o comisie socio-profesională liberală), unde s-au discutat probleme legate de sistemul sanitar vâlcean.

Cu această ocazie, deputatul Emilian Frâncu le-a dat asigurări reprezentanţilor din Sănătate că, în maxim doua luni, ministrul Eugen Nicolaescu va reveni într-o vizită, la Vâlcea. S-au purtat discuţii si cu directorul Maternităţii din Râmnic. Făcând o comparaţie cu anul 2006, când această unitate a primit 3,4 miliarde de lei vechi pentru reamenajări, deputatul liberal a constatat că în anul 2007, suma primită de Maternitate se ridică la 18,4 miliarde de lei.

În plus, pentru acest an, Maternitatea din Râmnic este prinsă în programul de reformă privind sistemul sanitar, etapa a II, ceea ce înseamnă că vor sosi mulţi bani europeni pentru această unitate. Lucru care ne face să credem că nu am susţinut inutil campania de presă dusă împotriva lipsei de investiţii din Maternitate şi a necesităţi ca această unitate să fie reformată.

(T.G.)

Alte titluri din editia curenta:

(Fapt divers)Traficanţi de droguri din patru judeţe – …
(Impact)Trei cadre medicale, sancţionate subţire pentru…
(Impact)Crinu Popescu sofer nesimtit
(Actualitate)Traian Dobrinescu cercetat de DNA
(Politica)Deputatul Frâncu ţine cont de sesizările noastre
(Fapt divers)Măicuţă de la Bistriţa – operată de o tum…
(Actualitate)Vîlcea este judeţul cel mai afectat de alunecăr…
(Fapt divers)Schimbările vor continua în IPJ Vâlcea
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Actualitate)Medic incompetent la Drăgăşani
(Editorial)Anticiparea unei bătălii interesante
(Politica)Tableta a… politică – Ce „vechi…
(Politica)Aglomeraţia de la PNL Valcea naşte scandaluri
(Finante)Îndrumar pentru depunerea declaraţiilor fiscale…
(Administratie)Primăria Râmnicului are bani buni pentru constr…

Leave a Response