|joi, martie 4, 2021
  • Follow Us!

Departamentul de Control al Guvernului ne crede imbecili 

Departamentul de Control al Guvernului ne crede imbecili

În luna noiembrie a anului trecut o echipă condusă de ministrul secretar de stat Emanuel Neguţ, şeful Departamentului de Control al Guvernului, a efectuat un amplu control în Vâlcea la serviciile descentralizate şi la Prefectură. Pe atunci prefect era doamna Anuţa Handolescu. De faţă cu reprezentanţii ai întregii media locală am prezentat, în plină conferinţă de presă, un dosar cu peste 100 de file, rezultat al investigaţiilor noastre jurnalistice efectuate timp de un an despre construcţiile ilegale efectuate de SC ROVIMET SA în localitatea Bujoreni.

Am depus acte şi probe care demonstrau că în Vâlcea se încalcă legea de persoane ales şi numite în funcţii importante, am sesizat nereguli, şi am solicitat un răspuns la cele semnalate. La sfârşitul săptămânii trecute am primit un răspuns care ne-a şocat. El este semnat de Mihaela Petrescu, director general, şi dovedeşte o crasă lipsă de bun simţ.

„Referitor la adresa dumneavoastră, înregistrată la Departamentul de Control al Guvernului sub nr.979/ E.N.7 19.11.2007, vă comunicăm faptul că, aspectele sesizate au făcut obiectul unui control efectuat de către D.C.G la Inspectoratul Judeţean în Construcţii Vâlcea. Urmarea acestui control au fost sesizate instituţiile competente în vederea dispunerii măsurilor necesare pentru remedierea deficienţelor constatate.”

Păi bine cucoană, după ce că ne răspunzi după 59 de zile în loc de 30 nu ne spui nimic concret. Cine a făcut control? Când? Ce s-a constatat în urma controlului? Răspunsul , se vede este unul formal, să nu se poată spune că presa nu prieşte răspuns la sesizări. Parcă am fi nişte imbecili aşa ne tratează această dominişoară ajunsă…director general. Dar nu o acuzăm de avansare. Nici una din fetele ajunse pe posturi de conducer nu sunt vinovate pentru avansări.

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Mircea Perpelea s-a îmbogăţit fără măsură
(Fapt divers)Fiica unui fost poliţist, violată într-un apart…
(Impact)Colegiul Medicilor, atitudine suspectă în cazul…
(Actualitate)Departamentul de Control al Guvernului ne crede…
(Actualitate)Anna Lesko a incendiat cazinoul President din R…
(Fapt divers)Valea Oltului a făcut două victime într-o singu…
(Religie)Vânătoarea
(Politica)Văduva vâlceanului mort în Italia într-un accid…
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Sport)Galacticele Vâlcii au defilat în Liga Campionil…
(Actualitate)AVAS scoate din administrare specialã Ol…
(Actualitate)Micii matematicieni, „racolaţi“ de …
(Fapt divers)Poliţiştii nu au descoperit jefuitorii de la re…
(Finante)În decembrie 2007, Fiscul vâlcean a stabilit su…
(Administratie)Directorul Finantelor Publice îi dã o lect…

Leave a Response