Aglomeraţia de la PNL Valcea naşte scandaluri

duminică, 20 ianuarie 2008

Aglomeraţia de la PNL naşte scandaluri


Majoritatea liderilor liberali sunt migraţi din alte partide

La sfârşitul săptămânii trecute PNL Râmnicu Vâlcea şi-a mărit efectivele cu încă 27 de membri. Cel mai spectaculos transfer este de departe cel al fostului lider al tinerilor PRM, avocatul Victor Stănculescu. Fostul său şef de partid, Nicolae Pătru, a declarat că acesta a trecut la PNL pentru a primi contracte de reprezentare în instanţe a unor instituţii de stat conduse de liberali.

Controversatul avocat a negat acest lucru într-o conferinţă de presă în care a stat lângă deputatul Emilian Frâncu, exact cel pe care îl ataca sălbatic cu puţin timp în urmă- Fostul peremist a declarat că a citit statutul PNL şi a fost atras de doctrină şi de şansa acordată tinerilor de a promova. În aceste condiţii omul ar trebui să ştie că la alegerile din vară nu are cum să se afle pe nici o listă liberală .

Cel puţin şase luni nu va putea obţine nici o funcţie politică. Aşa că post de consilier cu perspectivă de viceprimar poate peste patru ani domnule Stănculescu. Dealtfel cei doi viceprimari ai municipiului vor fi PSD şi PDL sau ambii PDL. Presa influenţată de o parte din liderii liberali l-a şi atacat pe noul venit. Marţi va fi spălat de o altă parte a presei aflată sub influenţa altor liberali.

În PNL în momentul de faţă există o competiţie acerbă. Provenind din UFD, PRM, PSD, PN├×CD, mulţi membri de aici se zbat pentru funcţii politice, pentru locuri pe liste, pentru posturi în administraţii, în consilii de administraţie, în instituţii publice. Alţii vor sprijin pur şi simplu pentru firmele lor. Şi aceştia dar şi membri mai vechi, aşa zişi autentici liberali , nu văd cu ochi buni venirea unora ca Victor Stănculescu.

Dacă acesta va reuşi să se adapteze acestei competiţii tipice din România şi să progreseze politic şi social va dovedi că are calităţile necesare pentru a ajunge lider. Noi ne îndoim dar ştim că totul este posibil. La liberali taberele sunt multe. În ceea ce priveşte primăria Râmnicului oamenii se împart în două mari grupuri.

Cei care îl vor candidat pe Ion Nicolae şi cei care nu îl vor. Dintre aceştia din urmă majoritatea doresc la deputatul Frâncu să îşi asume un eventual eşec al controversatului şef al Inspecţiei în Construcţii. Trebuie să fi dispus să îţi neglijez constant familia şi să fi extrem de dornic de a face carieră politică ca să faci parte dintr-un astfel de cuib de viespi.

Traian Guminski

Alte titluri din editia curenta:

(Fapt divers)Traficanţi de droguri din patru judeţe – ...
(Impact)Trei cadre medicale, sancţionate subţire pentru...
(Impact)Crinu Popescu sofer nesimtit
(Actualitate)Traian Dobrinescu cercetat de DNA
(Politica)Deputatul Frâncu ţine cont de sesizările noastre
(Fapt divers)Măicuţă de la Bistriţa – operată de o tum...
(Actualitate)Vîlcea este judeţul cel mai afectat de alunecăr...
(Fapt divers)Schimbările vor continua în IPJ Vâlcea
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Actualitate)Medic incompetent la Drăgăşani
(Editorial)Anticiparea unei bătălii interesante
(Politica)Tableta a… politică - Ce „vechi...
(Politica)Aglomeraţia de la PNL Valcea naşte scandaluri
(Finante)Îndrumar pentru depunerea declaraţiilor fiscale...
(Administratie)Primăria Râmnicului are bani buni pentru constr...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe