Crinu Popescu nu şi-a achitat de doi ani facturile la căldură!

duminică, 2 decembrie 2007

Crinu Popescu nu şi-a achitat de doi ani facturile la căldură!

CET Govora cere executarea SC ROVIMET SA

 Luni, 3 decembrie, are loc un nou termen într-un proces comercial în care instanţa ar trebui să dea dreptate CET-ului. Dosarul 7934/288/2007 aflat la Judecătoria Râmnicu Vâlcea este unul nu foarte complicat. Creditoarea SC CET Govora SA solicită somaţie de plată împotriva SC ROVIMET SA administrată de mult prea controversatul Constantin Popescu zis Crinu.

Tupeu de borfaş

La ultima şedinţă de judecată instanţa a admis ( în 5 noiembrie 20077) un nou termen de judecată, la solicitarea debitoarei, pentru ca aceasta să aibă timp să depună la dosar dovada achitării debitului. Noi credem că juriştii ROVIMET au încercat să tragă de timp pentru că dacă ar fi achitat debitul aveau dovada şi o puteau prezenta în instanţă. Pentru un individ care circulă prin oraş cu un Porsche Chayenne, a comandat un Jaguar ultimul model soţiei, deţine mai multe imobile în Râmnic şi terenuri intravilane extrem de scumpe şi construieşte un minicartier ilegal la Bujoreni, este inadmisibil să încerce să dea ţeapă CET-ului. Adică să nu achite contravaloarea energiei termice consumată de societatea sa.

În dosar se află zeci de facturi neachitate din 2005. Facturile au fost emise pentru cele 16 puncte termice (inclusiv apartamentul din zona centrală pe care l-a vândut în acest an pentru a se muta la vilă pe marginea Căcăcioasei) pe care avea contract Rovimetul cu CET-ul. Datoriile au ajuns în prezent la 15.405,30 lei noi. Adică un fleac de 150 de milioane lei vechi. Fleac pentru un individ care spun că apartamentele de 70.000 de euro pe care le vinde sunt pentru săraci. Noi caracterizăm acest comportament comercial drept o nesimţire crasă şi o sfidare a legilor. Crinu Popescu avea aceşti bani, îi are şi acum deşi firma sa este încolţită de datorii uriaşe a căror scadenţă de apropie. Oamenii sărmani din această ţară, din acest judeţ, îşi achită întâi utilităţile şi apoi dacă le rămân bani îşi cumpără mâncare şi medicamente.

Maşini şi băuturi de lux

Crinu Popescu îşi cumpără terenuri, maşini, cadouri luxoase, îşi face vilă, bea numai bere brună nefiltrată (foarte scumpă), şampanie franţuzească, face concedii de lux, se învârte pe lângă domniţe cu pretenţii, dar nu plăteşte căldura. Apoi are tupeul să se plângă unei părţi a presei locale că este hărţuit de autorităţi. Pentru ce ? Pentru că vrea blocuri construite ilegal, pentru că şantajează şi ameninţă oameni politici şi şefi de instituţii, pentru că nu-şi plăteşte căldura, pentru că a dat o ţeapă uriaşă de 6 miliarde unui vechi prieten de familie care l-a ajutat de nenumărate ori? Individul acesta, care deţine şi un certificat de bolnav mintal, nu prezintă nici o încredere.

Creanţa neachitată de ROVIMET întruneşte condiţiile impuse de art.1 din Ordonanţa nr. 5/2001, astfel cum a fost modificată prin Legea nr. 295/2002 în sensul că este certă, lichiă şi exigibilă. Din această cauză credem că instanţa va emite ordonanţa care să cuprindă somaţia de plată. Nu excludem totuşi ca ROVIMET să fi achitat această datorie săptămâna trecută sau să o achite luni dimineaţa, după ce lumea va citi acest articol. Noi ne vom afla în orice caz în sala de judecată pentru a vedea finalul sau urmarea acestui proces. La tupeul pe care îl are Crinu acesta ar fi în stare să solicite strămutarea cauzei în alt judeţ pentru că în Vâlcea cică este hărţuit de autorităţi. Măi să fie!

Traian Guminski

Alte titluri din editia curenta:

Familia Boromiz, cea mai mare avere din Vâlcea
Crinu Popescu nu şi-a achitat de doi ani factur...
Ion Nicolae îşi bate joc de râmniceni
OLTCHIM vinde prin licitaţie societăţile agroal...
Ocnele – de aproape o lună fără apă
A început cea mai importantă competiţie handbal..
.Când orgoliul se transformă în paranoia…
Sparle si Soparle
Consiliul Judeţean nu a acoperit ilegalităţile ...
Dorel Jurcan trebuie să-şi dea demisia din func...
Gutău organizează bal pentru bogaţii judeţului
Certificatul de amânare de la plată a TVA
Tăieri ilegale de lemn la Câineni şi Vaideeni
Minora dispărută din Racoviţa, găsită la mănăstire
Portret de consilier judeţean Viorel Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe