|sâmbătă, noiembrie 27, 2021
  • Follow Us!

Târg ultramodern în ├×ara Loviştei 

Târg ultramodern în ├×ara Loviştei

Ion Sandu, edilul din comuna Perişani, este cu siguranţă unul dintre primarii care vor obţine cu uşurinţă un nou mandat la alegerile locale de anul viitor. Spunem asta pentru că recent, cu ocazia aniversării bătăliei de la Posada, am trecut prin frumoasa comună montană din ├×ara Loviştei şi am remarcat că primarul liberal şi-a îndeplinit cu prisosinţă promisiunile electorale.

În satul Surdoiu un pod a cărei construcţie costă 6 miliarde de lei, este 80 la sută finalizat, încă două poduri se află în construcţie în satul Poiana iar în Perişani, la Biserica Veche se va construi un pod cu trei deschideri, fiecare de câte 21 de metri, investiţie de aproape 21 miliarde lei. Drumul forestier din Groşi, cu finanţare SAPARD, este pe jumătate finalizat, toate şcolile au fost modernizate şi reabilitate începându-se cu grupurile sanitare şi terminându-se cu acoperişurile.

Edilul mai are puţin şi va finaliza şi alimentările cu apă lucrări dificile cu atât mai mult în satul Poiana „ Acum am finalizat proiectul pentru un Târg modern care cred că va fi cel mai frumos şi mai mare din judeţ. Am beneficiat de susţinerea mai multor politicieni dintre care îi amintesc pe domnul deputat Emilian Frâncu şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Buican, care s-a născut în Perişani, dar vă mărturisesc că nu am avut nevoie de lobby pentru promovarea proiectelor. Dacă un proiect este bine executat, bine gândit, viabil şi necesar unei comunităţi cred că va primi finanţare indiferent de culoarea politică a primarului care îl promovează.” Susţine energicul primar loviştean.

(T.G.)

Alte titluri din editia curenta:

Telefonul primarului Gutău a fost ascultat ilegal
Experimentul ROVIMET – exemplu pentru infractorii economici cu spate politic
Dumitru Buşe tratează cu „sictir“ o problemă importantă a judeţului
Festival folcloric naţional la Prundeni
Primarul din Câineni Niculiţă Fetelea suflă bine în… drâmbă
Obârşia Lotrului, izolată datprită lipsei banilor
Şpârle şi Şopârle
Sute de credincioşi s-au strâns la moaştele sfântului Grigorie
Târg ultramodern în ├×ara Loviştei
Veşti bune din Racoviţa
Patru sate din Runcu riscă să rămână izolate

Leave a Response