Şpârle şi Şopârle

luni, 12 noiembrie 2007

Şpârle şi Şopârle

• Unul dintre primarii care ar trebui să fie schimbaţi neaparat anul viitor la alegeri a făcut o nouă boacănă. A aprobat tăierea a 10 copaci mari care se aflau pe marginea terenului de sport din localitatea pe care o administrează de prea mulţi ani. Iar apoi a vândut aceşti copaci unui amic pe o sumă ridicol de mică : 200 lei. Măgăria mare provine din faptul că nu a acceptat ca trunchiurile tăiate să fie acordate unor familii sărace ce aveau dreptul la ajutor pentru încălzire şi care îi solicitaseră aceste lemne în schimbul ajutorului legal ce le este oferit prin lege.

• Alt primar ce credem că se află pe picior de plecare din primăria pe care o conduce ar putea fi acuzat cât de curând de uz de fals pentru ca s-a folosit, cu bună ştiinţă, de un inventar falsificat pentru a prejudicia o societate comercială.

• În curând ne vom ocupa de un prăpădit parvenit ajuns pe o funcţie politică într-o organizaţie de tineret în care se pare că se avansează mai mult pe relaţii decât pe competiţie. Ipochimenul are un tată care face bani prin partid dar îi cheltuieşte, în mare parte, cu ai săi colegi politici care-l consideră un dobitoc şi-l fraieresc când au ocazia. Aşa cum s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă. Tată şi fiu fac o pereche incredibilă mai ales prin limbaj. Uneori, în public, aceştia poartă dialoguri folosind un limbaj suburban, spre deliciul auditoriului.

• Vineri, în târgul de la Berbeşti, a fost aglomeraţie mare. În plină campanie electorală pentru europarlamentare deputatul Aurel Vlădoiu a dat nas în nas cu muţi dintre activiştii tradiţionali ai adversarilor politici ai PSD. Amuzant a fost când social democratul s-a întâlnit cu Aurelian Pavelescu, deputatul ţărănist care se agită pe posturile publice încercând să salveze creştin democraţia în care a început să creadă acum vreo doi ani. Au fost prin târg echipe de la toate partidele. Doar echipa dirigintelui a absentat, acesta fiind ocupat, după cum se ştie, cu referendumul.

Alte titluri din editia curenta:

Crinu Popescu ţine morţiş să înfunde puşcăria

Adrian Cazan şi-a găsit…Naşul
Cinematograful Flacăra va fi modernizat de firma Casvil
Scandalul microbuzelor se poate lăsa cu demisii
Şedinţă extraordinară a CJ la Oltchim
Caz zguduitor la Vâlcea
Participaţia AVAS la Oltchim ar putea creşte prin conversia datoriilor în acţiuni
Hoţii au devenit mai activi odată cu venirea iernii
Şpârle şi Şopârle
Acţionarii Oltchim vor aproba vânzarea unităţilor din holdingul agroalimentar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe