|marți, decembrie 7, 2021
  • Follow Us!

La Câineni, pe Valea Oltului circulaţia rutieră a fost blocată 

La Câineni, pe Valea Oltului circulaţia rutieră a fost blocată

Din cauza coliziunii dintre un autoturism şi un tir, la Câineni, pe Valea Oltului circulaţia rutieră a fost blocată total în noaptea de duminică spre luni. Patru persoane aflate în autoturism, inclusiv şoferul au fost grav rănite în urma accidentului, acestea fiind transportate cu un echipaj SMURD şi cu mai multe salvări la Spitalul judeţean Sibiu. Vinovat de producerea accidentului este Petru Dragomir (32 de ani), şoferul autoturismului, care a intrat în depăşirea unui tir, dar s-a ciocnit cu un al doilea tir care se deplasa din sens opus.

Atât şoferul, cât şi alţi trei pasageri din autoturism, respectiv Simona Corogar (33 de ani), Maria Corogar (56 de ani) şi Ioan Corogar (57 de ani), din Avrig – Sibiu au fost grav rănite. Din cauza accidentului, pe Valea Oltului s-au format în noaptea respectivă cozi interminabile, în jur de 100 de maşini, înşiruite pe aproximativ 20 de kilometru aşteptând mai bine de două ore să fie deblocată circulaţia. Poliţişti din Sibiu au încercat să devieze o parte din trafic pe valea Prahovei, unde se formaseră de asemenea cozi din cauza zăpezii şi a faptului că sute de bucureşteni se întorceau din staţiunile montane.

Alte titluri din editia curenta:

Se aude domnule Buşe? Lăsaţi jocurile politice şi coborâţi cu picioarele pe pământ!

Marţi, zi de 13. Tentativa de muşamalizare a afacerii ROVIMET – Bujoreni a eşuat

Trei hackeri din Valcea si Arges după gratii arestati de poliţiştii de la Cyber Crime pentru un „tun“ de un milion de euro.
Datorită societăţii HIDROELECTRICA SA oamenii din Malaia îşi pot pierde casele
La Câineni, pe Valea Oltului circulaţia rutieră a fost blocată

Şpârle şi Şopârle
în Dăeşti se pregăteşte o schimbare necesară.
Deputatul Aurel Vlădoiu ţine cont de sesizările presei
Corpul de Control al Guvernului vine în Vâlcea
Operaţiunea „Cazan pe făraş“ s-a lăsat cu „victime“

Leave a Response