|joi, decembrie 9, 2021
  • Follow Us!

L-a legat pe drujbist cu sârmă de pat şi i-a tăiat pavilionul urechii 

L-a legat pe drujbist cu sârmă de pat şi i-a tăiat pavilionul urechii

Un bărbat din comuna Boişoara-Vâlcea s-a răzbunat marţi pe drujbistul pe care l-a chemat să-i taie lemnele, paralizându-l cu un spray lacrimogen, legându-l apoi cu o sârmă de mâini şi de picioare, de capul patului şi apoi i-a tăiat o bucăţică din pavilionul urechii. Mircea Rebegel (31 ani) l-a chemat pe un alt localnic, Nicu Ion (24 ani) să-i taie lemele din gospodărie. Între cei doi fraţi Rebegel a izbucnit la un moment dat sămânţă de scandal, iar Mircea, aprig la mânie, i s-a părut că drujbistul a intervenit verbal şi a ţinut cu fratele lui.

După ce fratele lui Mircea a părăsit gospodăria, proprietarul lemnelor a intrat în casă cu drujbistul, unde s-au luat la harţă. Drujbistului Ion Nicu  i s-a dat cu un spray paralizant în nas şi după ce acesta a fost imobilizat, Rebegel l-a legat de mâini şi de picioare cu sârmă, de capul patului, iar cu un briceag din bucătărie i-a tăiat o parte din pavilionul de la urechea stângă.

Cum un localnic s-a nimerit şi a strigat la poartă, Mircea Rebegel a ieşit să răspundă, moment în care cel maltratat a reuşit să se dezlege şi a dat bir cu fugiţii. Agresorul  este cercetat pentru vătămare corporală şi lipsire de libertate, întocmindu-i-se dosar penal. Localnicii din Boişoara se tem să depună mărturie împotriva celui care a făcut grozăvia, ştiindu-l un om foarte violent, care a mai avut de-a face cu poliţia.

(Dorel ├×îrcomnicu)

Alte titluri din editia curenta:

Operaţiunea „Cazan pe făraş“ s-a lăsat cu „victime“

Crinu Popescu ar putea fi arestat
Prefectul Anuţa Handolescu are zilele numărate
Mandat european de arestare pentru şeful hackerilor din Vâlcea
Colaborare PNL – PSD în favoarea vâlcenilor
Oltchim Rm. Vâlcea – FTC Budapesta 34-28 (18-9)
L-a legat pe drujbist cu sârmă de pat şi i-a tăiat pavilionul urechii
Infracţiuni aplaudate de poliţişti la Valcea
Linia dublă continuă pe Valea Oltului ar diminua numărul accidentelor rutiere
Primarul Buşagă, gospodar desăvârşit

Popa din Tetoiu face treabă bună

Leave a Response