|duminică, noiembrie 28, 2021
  • Follow Us!

Corpul de Control al Guvernului vine în Vâlcea 

Corpul de Control al Guvernului vine în Vâlcea

Prefectul Anuţa Handolescu  a călcat pe „bec“!

• „Madam“ va trebui să dea explicaţii în legătură cu gravele ilegalităţi, care s-au produs în judeţ în ultimii ani şi pe care le-a tolerat

De câteva săptămâni, presa vâlceană dezvăluie constant nereguli, abuzuri şi neglijenţe în serviciu din instituţii deconcertate. Spre deosebire de alte redacţii noi avem obiceiul de a strânge materialele din presă şi de a le trimite prin poştă diferitelor ministere, Parlamentului, premierului şi directorilor naţionali a unor instituţii. Am apelat de multe ori la acest sistem sesizând şi DNA, Primul Procuror al României, Curtea de Conturi, Ministerul Justiţiei etc.

Probabil întâlnirea de joi, 15 noiembrie, de la Prefectură are loc şi ca urmare a demersurilor noastre. Secretarul de Stat Emanuel Neguţ, şef al Corpului de Control al Guvernului, se va întâlni de la ora 12.00 cu directorii mai multor instituţii deconcentrate vâlcene: Garda Financiară, Garda de Mediu, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Inspecţia în Construcţii, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor. Şedinţa va fi urmată de o Conferinţă de Presă, ocazie de care vom profita pentru a-i înmâna domnului Neguţ un dosar privind principalele nereguli din acest an pe care le-am depistat în instituţiile din Vâlcea dar şi cele legate de activitatea Prefecturii , implicit a doamnei prefect Anuţa Handolescu.

(O.A.)

Alte titluri din editia curenta:

Se aude domnule Buşe? Lăsaţi jocurile politice şi coborâţi cu picioarele pe pământ!
Marţi, zi de 13. Tentativa de muşamalizare a afacerii ROVIMET – Bujoreni a eşuat
Trei hackeri din Valcea si Arges după gratii arestati de poliţiştii de la Cyber Crime pentru un „tun“ de un milion de euro.
Datorită societăţii HIDROELECTRICA SA oamenii din Malaia îşi pot pierde casele
La Câineni, pe Valea Oltului circulaţia rutieră a fost blocată
Şpârle şi Şopârle
În Dăeşti se pregăteşte o schimbare necesară.
Deputatul Aurel Vlădoiu ţine cont de sesizările presei
Corpul de Control al Guvernului vine în Vâlcea
Operaţiunea „Cazan pe făraş“ s-a lăsat cu „victime“

Leave a Response