Viol în grajd la Stoeneşti

luni, 8 octombrie 2007

 Viol în grajd la Stoeneşti

Daniel Oneaţă, din comuna Stoeneşti a fost trimis în judecată de procurorii vâlceni pentru tentativă de viol, după ce a fost suprins chiar de poliţiştii din localitate, într-un grajd, după ce o umpluse de sânge şi încercase să o violeze pe femeia care îşi găsise adăpost în grajdul respectiv după ce rămăsese fără casă.

Prins cu şliţul desfăcut

├×ipetele femeii au fost auzite de doi vecini, care au anunţat poliţia, şi astfel făptaşul a fost prins cu şliţul desfăcut, chiar în momentul când o viola pe femeie. Victima, Liziana Claudia M. locuia în grajd pentru că prietenul său o alungase din casa lui, şi nu mai avea o altă locuinţă. Agresorul a forţat pur şi simplu uşa cu un par de lemn, după care a bătut-o bine pe femeie, cu pumnii şi picioarele, în încercarea de a o « convinge » să se culce cu el. Plină de sânge şi de vânătăi, victima a fost salvată în ultimul moment de poliţişti. Prins în flagrant, Oneaţă a încercat în fel şi chip să-şi justifice fapta. Iniţial, el a spus că femeia fusese bătută de altcineva, iar el intrase peste ea doar « să o consoleze ». Nu a putut explica însă decât foarte vag şliţul desfăcut, pentru care a dat vina pe ... poliţiştii care îl imobilizaseră. A existat însă şi un martor al faptei, care l-a văzut pe bărbat atunci când a forţat uşa grajdului, dar căruia i-a fost teamă să o salveze pe victimă.

Prezervativ folosit – corp delict

Un prezervativ folosit a fost de asemenea descoperit pe podeaua grajdului. Peste tot erau urma de sânge, deoarece, printre altele, victima a suferit şi leziuni în zona organelor genitale şi s-a ales cu nasul spart, obţinând un certificat medico-legal cu 12 – 14 zile de îngrijiri. De asemenea, din procesul-verbal de examinare a vestimentaţiei învinuitului a rezultat faptul că sângele de pe hainele sale provenea de la victimă. Procurorii au dispus astfel trimiterea în judecată a bărbatului pentru tentativă de viol, violare de domiciliu şi vătămare corporală.

Anda VLAD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe