Prefectul Anuţa Handolescu a acţionat imoral în cazul „Teren pentru Lahovary“

miercuri, 17 octombrie 2007

 Cititorii ne dau dreptate

 

Prefectul Anuţa Handolescu a acţionat imoral în cazul „Teren pentru Lahovary“

 

„Ziarul de Vâlcea” este, de câteva luni, liderul publicaţilor din judeţ vizionate pe internet. Paginile ziarului nostru de pe internet sunt disponibile cititorilor care doresc să posteze comentarii la articolele publicate. Multe comentarii înseamnă informaţii suplimentare în documentarea jurnalistică şi au ajutat uneori şi concurenţa noastră. Puţine materiale realizate de redacţia noastră au fost însă atât de citite şi comentate ca ancheta din ediţia trecută în care relatam cum deputatul avocat Petre Ungureanu (PLD) a reuşit să obţină pentru urmaşul boierului Lahovary un teren de peste 17 hectare, în valoare de 18 milioane euro, datorită neglijenţei juriştilor prefecturii, care nu s-au prezentat la proces şi nu au înaintat recurs şi care nu au anunţat primăria Râmnicului despre acest litigiu. Interesant este că acest client al bogatului deputat nu avea dreptul de a obţine terenul respectiv iar Prefectura făcuse anterior adrese primăriei solicitând împroprietărirea pe acest lot a mai multor cetăţeni care avuseseră drepturi în diverse localităţi din judeţ. Redăm în continuare câteva comentarii de-ale cititorilor noştri precizând, că nu ne asumăm responsabilitatea pentru veridicitatea lor.

 

• Ca să vedeţi că nimic din ce se întâmplă nu este întâmplător şi că lucrurile se leagă, iată un „amănunt“ extrem de important :
JURISTA PREFECTURII, ATÂT DE OCUPATă CU ALTE TREBURI ÎNCÂT NU S-A PREZENTAT NICIODATă ÎN FA├×A INSTA├×EI DE JUDECATă ŞI NICI RECURS NU A DECLARAT ÎMPOTRIVA HOTăRÂRII PRIN CARE PREFECTURA A PIERDUT PROCESUL, ESTE NEPOATA ŞI FINA SO├×ILOR UNGUREANU PETRE ŞI UNGUREANU ANCA, AVOCA├×II PăR├×II ADVERSE !!!!!!!
În această situaţie, jurista respectivă era incompatibilă, iar madam prefect Handolescu Anuţa era obligată să desemneze un alt jurist pentru apărarea intereselor Prefecturii, adică interesele noastre, ale tuturor ! Şi totuşi, interesele lor personale, au fost mult mai puternice decât legea ...
Cerem să se autosesizeze poliţia şi parchetul pentru cercetarea acestei escrocherii fără precedent în judeţul Vâlcea şi tragerea la răspundere a tuturor mafioţilor implicaţi !

• Să se ceară dosarul de la CNSAS al acestei femei şi să plătească dacă a făcut poliţie politică plus să plece din Prefectură cât mai urgent dacă se ştie că este o securistă.

• Din surse sigure: avocatul Ungureanu Petre a încheiat acte pentru un aşa-zis onorariu de succes, în sumă de 100.000.000.000 (unasutămiliarde lei), partea lui!
Dacă un avocat primeşte atâta bănet, mai e cazul să ne întrebăm care este „partea“ negociată cuvenită pentru a răsplăti pe ditamai PREFECTUL !
Auzi, să dispui să nu se prezinte juristul prefecturii la un asemenea proces, iar, apoi, să nu se declare recurs împotriva hotărârii, deşi Prefectura a pierdut procesul !!!!!
DACA NICI ASTA NU E CORUP├×IE LA NIVEL ÎNALT, ATUNCI CE MAI ÎNSEAMNă „MAREA CORUPTIE“ ?????
CELE ÎNTÂMPLATE REPREZINTă CEL MAI GRAV CAZ DE MARE CORUPTIE DIN ÎNTREAGA ISTORIE A JUDE├×ULUI VÂLCEA, ATÂT PRIN MIZA IMENSă PUSă ÎN JOC, CÂT ŞI PRIN ÎNăL├×IMEA POZI├×IEI ŞPăGARILOR !!!
CEREM (AUTO)SESIZAREA D.N.A.-ului, Parchetului, Politiei, etc. pentru demascarea şi condamnarea acestor şarlatani care nu se mai satură!

• Nu vreau să mai plătesc şi impozit ca un astfel de parlamentar să-şi ia şi salariul uriaş. Daca e aşa să plece din oraşul pe care l-a păgubit. Daca e aşa plânge şi ecranul televizorului când apare. Cum e d-le Stolojan cu moralitatea, oligarhii..etc ? Ce partide, ce liste, vrem UNINOMINAL!

• Să plătescă cu: 1) Averea lor (poate se strâng 18 milioane euro); 2) cu funcţiile (nu acţioneaza pentru binele comunităţii); 3)cu libertatea ca orice om care încalcă legea. Dacă nu există vinovaţi trebuie să vă cereţi scuze, iar dacă există...LA ├×EPE!, că aşa ni s-a promis odinioară.

• „SUPERFICIALITATE, NEGLIJEN├×ă, INDOLEN├×ă“ !!!???!!!
Măi, băieţi, voi sunteţi aşa de naivi, din născare sau faceţi pe proştii ?
Păi, voi chiar credeţi că la un proces a cărui miză constă în 18.000.000 (optsprezece MILIOANE ! de euro, adică, circa 612.000.000.000 (şasesutedouăsprezeceMILIARDE) de lei - NEPREZENTAREA JURISTULUI PREFECTURII în faţa instanţei de judecată şi pierderea procesului prin această neprezentare - poate fi explicată doar prin ce ziceţi voi : „superficialitate, neglijenţă“, etc. ??? Un asemenea proces reprezintă un „mărunţiş“ , încât să poată fi vorba de o lipsă întâmplătoare? Când e vorba de o sumă atât de colosală - de câteva zeci de ori mai mare decât bugetul întregului judeţ Vâlcea - se poate concepe ca lipsa juristului prefecturii de la proces a fost posibilă fără ştiinţa (sau chiar fără dispoziţia) prefectului ??? (A nu se uita că e vorba de P.Ungureanu). Şi dacă, prin absurd, ar fi aşa, vina unui întreg aparat (începând cu prefectul, şeful compartimentului juridic, juristul „neglijent“, etc.) este tot foarte gravă şi nu ar trebui să se soldeze doar cu destituirea acestor funcţionari imbecili, ci cu trimiterea lor în judecată penală, având în vedere că şi neglijenţa în serviciu constituie infracţiune (art. 249 Cod penal).
Dar, poate fi cineva atât de PROST, încât să accepte că aici nu este vorba de o CÂRDăŞIE LA NIVEL ÎNALT, DE O COMPLICITATE A TUTUROR FACTORILOR „NEGLIJEN├×I“, ÎN SCOPUL JECMăNIRII AVUTULUI PUBLIC (adică jecmănirea noastră, a tuturor), PENTRU CăPăTUIREA LOR PERSONALă, ADICă TOCMAI CEEA CE SE CHEAMă A FI „MAREA CORUPTIE“ !!!???!!!

• Acum, întreaga presă locală (şi nu numai) are un prilej, fără precedent, de a-şi demonstra rolul şi forţa şi, printr-o campanie de presa cum n-a mai fost vreodată, să determine organele judiciare la declanşarea anchetei pentru TRAGEREA LA RASPUNDERE A HO├×ILOR !

Incredibil !
1) Cum poate să spună un parlamentar că soţia sa nu stă de vorbă cu presa sau că nu ştia de procesele soţiei sale?
2) Primăria să facă toate demersurile legale pentru câştigarea terenului.
3) Cei care aveau obligaţia să apere interesele oraşului în proces şi nu s-au prezentat să plătească cei 18 milioane de euro! Noi nu mai plătim impozite pentru a schimba faţa oraşului în timp ce alţii nu-şi fac datoria.
4) Presa să ne informeze că aceasta situaţie, mai intâi prin interviuri cu toate persoanele implicate, apoi prin posibilităţile de dreaptă judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe