Mircia Gutău, un primar care se gândeşte la toţi râmnicenii

joi, 4 octombrie 2007

 Mircia Gutău, un primar care se gândeşte la toţi râmnicenii

 

Luni, 1 octombrie, de la ora 17.00, la Clubul Pensionarilor din Ostroveni, peste 100 de râmniceni au participat la o serbare organizată de primăria municipiului în cinstea Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. Printre cei prezenţi s-au aflat şi 25 de pensionari care şi-au serbat ziua de naştere în cursul lunii septembrie, drept pentru care au fost felicitaţi de primarul Mircia Gutău şi au ciocnit cu acesta o cupă de şampanie. Seara a continuat cu un program muzical şi cu dansuri, iar protocolul primăriei le-a oferit celor prezenţi o gustare rece, bere şi băuturi răcoritoare.

 

Deschiderea anului universitar

 

Primarul Mircia Gutău a participat luni, 1 octombrie, la deschiderea anului universitar în Râmnic. Astfel, în cursul dimineţii, şeful Executivului local a fost prezent la manifestările dedicate acestui moment la Universitatea ”Constantin Brâncoveanu” şi la Universitatea ”Spiru Haret”. Profitând de prezenţa la Universitatea ”Constantin Brâncoveanu”, primarul Mircia Gutău l-a felicitat cu ocazia zilei de naştere pe rectorul acestei instituţii, prof. univ. dr. Alexandru Puiu, şi i-a oferit acestuia un impresionant coş cu flori.

 

Întâlnire cu o delegaţie din Straubing - Germania

 

Marţi, 2 octombrie, o delegaţie din Straubing - Germania a avut o întâlnire cu primarul Mircia Gutău. Membrii delegaţiei - doctorul Ioan Albescu, soţia acestuia Brigit Albescu şi prof. Franz Haring, directorul Colegiului Tehnic din localitatea germană (toţi trei cetăţeni de onoare ai municipiului Râmnicu Vâlcea) - au adresat Executivului local invitaţia de participa la o serie de întâlniri găzduite de municipalitatea din Straubing. Cu aceeaşi ocazie, primarul Mircia Gutău s-a angajat că va face diligenţele necesare pentru reabilitarea şi modernizarea porţii de la strada Straubing a Policlinicii din Goranu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe