Emilian Frâncu, cel mai activ parlamentar vâlcean

luni, 8 octombrie 2007

I-a dat „clasă“ lui Vlădoiu!

Emilian Frâncu, cel mai activ parlamentar vâlcean

Deputatul Emilian Frâncu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Vâlcea, este, cu siguranţă, cel mai activ parlamentar vâlcean din punct de vedere a îndeplinirii angajamentelor faţă de electoratul care i-a acordat votul de încredere. Numai în ultima săptămână liderul liberal a întocmit şi transmis la două ministere (Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tinertului şi Ministerul Internelor şi Reformei Administrative) întrebări referitoare la chestiuni concrete din judeţul Vâlcea. Conţinutul acestor materiale îl redăm şi noi integral în rândurile următoare:

  Situaţia copiilor cu dizabilităţi de la Centrul de Plasament Băbeni

În încercarea de a-i integra în colectivităţile obişnuite pe copiii cu dizabilităţi psihice de la Centrul de Plasament Băbeni, Inspectoratul Şcolar Vâlcea i-a repartizat pe aceştia la două şcoli din municipiul Rm.Vâlcea. Odată cu începerea noului an şcolar, şcolile au refuzat să îi mai primească la cursuri pe aceşti 42 de copii, motivând că prezenţa lor impietează asupra bunului mers al procesului de învăţământ. Acest punct de vedere este împărtăţit şi de conducerea Primăriei Rm. Vâlcea, care deocamdată nu întrevede repetarea experimentului desfăşurat în anul şcolar trecut. Faţă de această situaţie, luând în calcul toate argumentele pro şi contra pe care le veţi solicita celor implicaţi, vă rog, domnule ministru, să îmi comunicaţi cum vedeţi dumneavoastră soluţionarea acestei situaţii.

Primării în incapacitate de plată a salariilor

Conform semnalelor apărute la nivelul Consiliului Judeţean Vâlcea, un mare număr de primării din judeţul Vâlcea au ajuns, în acest moment, în incapacitatea de a achita salariile propriilor lor angajaţi. Având în vedere că fenomenul afectează mai mult de jumătate din primăriile vâlcene din mediul rural, vă rog, domnule ministru, să îmi comunicaţi cum s-a ajuns la această situaţie şi ce măsuri pot fi luate pentru remediere, eventual în regim de urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe