Eleva dată dispărută, găsită în pat cu iubitul

luni, 22 octombrie 2007

 Dragoste cu năbădăi la Vaideeni

Eleva dată dispărută, găsită în pat cu iubitul

La sfârşitul săptămânii trecute, în satul Atârnaţi, din comuna Vaideeni  a fost  animaţie mare. O puştoaică de doar 16, elevă în clasa a X-a la Liceul din Horezu, a dispărut subit de la şcoală şi de acasă. Părinţii îngrijoraţi nevoie mare, au dat-o dispărută la Poliţie. Nici n-au apucat bine să „scotocească“ împrejurimile, că misterul a ieşit la iveală. Georgiana fugise cu fostul ei iubit, acesta părăsindu-şi iubita cu care are un copil în vârstă de patru luni. “Guguştiucii” au plecat din localitate şi au trimis mesaje cum că se simt bine şi să fie lăsaţi în pace. În timp ce mama elevei plângea din răsputeri că-şi vrea fata înapoi, părinţii băiatului vor să facă la „amorezi” o nuntă ca-n poveşti.
Pe uliţele satului Atârnaţi, din comuna Vaideeni, povestea de iubire dintre Adelina-Georgiana Fufoi (16 ani) şi Traian Ciobanu (24 ani) a aprins spiritele de la un capăt la altul. Fiecare discută în fel şi chip, ba că dragostea celor doi durează de multă vreme, ba că junele a vrut să-i facă în necaz fostei iubite pe care a lăsat-o cu buza umflată să crească singură copilul. Adela, a plecat joi dimineaţa la şcoală, cel puţin aşa ştia mama ei. Directorul Liceului „Constantin Brâncoveanu”, din Horezu, Constantin Sorici, foarte amabil, ne-a spus: „Joi, tânăra trebuia să fie la orele de practică, ea fiind elevă în clasa a X-a D, profil textil. Avea ore la  atelierul de croitorie. Aşa cum am aflat de la colegele ei că  nu a venit la şcoală. Era o elevă cuminţică, nu învăţa chiar strălucit. Anul acesta are deja 13 absenţe, şi o notă de şase la fizică şi un patru la prelucrarea materialelor textile. Anul trecut chiar a avut bursă, dar anul acesta dacă acumulează 20 de absenţe pierde acest drept. În pofida celor întâmplate cu eleva de-a X-a, Liceul din Horezu este unul foarte modern, cu 2.227 de elevi, iar incidentul cu Adela este unul izolat”, ne spune directorul unităţii şcolare.

Părinţii junelui pregătesc o nuntă ca-n poveşti

Câteva colege de-ale Georgianei, dezvăluie misterul fugii junei. „Ea a fost prietenă de multă vreme cu acest tip pe nume Traian. Vorbeau la telefon, dar despre tot ce se întâmpla ea nu ne povestea. Acum a fugit cu el şi nu vrea să se mai întoarcă la mama ei acasă”, spune Bianca Furcaru, o colegă de clasă.  Mihai Daniela, o altă colegă este convinsă că în momentul când se va întoarce la şcoală, colegii o vor certa că nu-i lucru bun să le facă clasa şi şcoala de râs. În satul Atârnaţi însă, este animaţie mare. La casa tânărului june, vestea dispariţiei Georgianei a fost adusă de Poliţia din comună. „Joi seara au venit poliţişti câtă frunză şi iarbă că a dispărut o fată şi că ar fi împreună cu băiatul meu. Ziceau ca să mergem noaptea să-i căutăm. Unde să-i căutăm, cu lumânarea prin pădure? Noi vă spunem că acum lucrurile s-au rezolvat. Am vorbit şi cu părinţii fetei şi ne-am hotărât să le facem nuntă mare. Vă invităm şi pe dumneavoastră că o să fie o petrecere cum n-a fost în tot satul”, spune Ilie Ciobanu, tatăl amorezului. Cât despre fosta iubită a lui Traian, Izaura Racolţa, părinţii junelui o acuză că era foarte cheltuitoare şi de aceea a fost nevoit fiul lor să o părăsească.

Fosta iubită vrea pensie alimentară

În faţa casei, Izaura Racolţa, care are în grijă un copil de patru luni, tatăl fiind nimeni altul decât Traian Ciobanu, fugarul amorez, ne spune: „M-a lăsat cu un copil să-l cresc singură. Mi-a strâns toate hainele din casă şi mi le-a aruncat în curte obligându-mă să-l părăsesc. Eu nu ştiam că are o altă iubită. De câte ori vorbea la telefon ieşea din casă să nu-l aud eu”. Tatăl tinerei afirmă că nu va lăsa lucrurile aşa. Îl va da în judecată să-i plătească întreţinere pentru copilul pe care l-a lăsat pe drumuri. Gurile rele din mulţime, au găsit o altă explicaţie: „Tânărul, care era frumos, a plecat să-i facă în ciudă Izaurei, pe care tocmai a părăsit-o”.

„Aduceţi-mi fata că nu mai pot fără ea”

La casa elevei Adela Gerogiana Fufoi, mama acesteia, Anişoara, se dă de ceasul morţii. „Aduceţi-mi fata înapoi. Eu ştiam că are un alt prieten, dar când am sunat-o joi seara pe telefonul mobil, mi-a răspuns că este cu Traian, în comuna Bujoreni, la un frate de-al acestuia şi a insistat să o las în pace, că ea îl iubeşte. M-am dus noapte împreună cu bărbatul meu să o luăm acasă, că este minoră şi Traian o ţinea încuiată în cameră să nu vină cu noi acasă. O cumnată de-a individului ăsta a ieşit la fereastră şi ne-a zis să plecăm că nu avem ce căuta acolo. Fie ce-o fi, vreau ca fata mea să vină acasă, nu să se încurce cu un bărbat care este mai mare ca ea şi are şi un copil. Părinţii lui Traian mint, că n-am vorbit cu ei de nicio nuntă. Aoleo, aduceţi-mi fata înapoi că nu mai pot fără ea”, se văicărea femeia care nici în ruptul capului nu vrea să-şi dea fiica pe mâna junelui. Până una alta poliţiştii cercetează întreaga tărăşenie, mai ales că amorezul din Atârnaţi a fugit cu o minoră.
Dorel ├×ÎRCOMNICU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe