Şpârle şi Şopârle

miercuri, 19 septembrie 2007

Şpârle şi Şopârle

• Un consilier local s-a îndrăgostit lulea de o doamnă liberă prin divorţ. Problema este că domnul consilier nu este divorţat şi are copii destul de mari pentru a  transforma o aventură într-o pasiune care să ducă la părăsirea familiei.

• Primarul din Malaia trebuie să facă faţă unei situaţii la care nu se aştepta. Bugetul comunei a pierdut mai mult de un miliard de lei datorită unei reevaluări a clădirilor aparţinând unei importante societăţi. Astfel impozitul pe aceste clădiri a scăzut foarte mult. Cu toate acestea credem că edilul Moga va găsi soluţii pentru a achita toţi furnizorii.

• ├×eparul Crinu a depăşit graniţele judeţului. La Judecătoria Piteşti s-a judecat dosarul nr. 4686/280/2005 (4692/2005 – comercial – pretenţii contractuale), cu următoarele părţi: reclamant – Consiliul Local al oraşului Mioveni, pârât – SC ROVIMET SA (administrator Crinu Popescu).  Instanţa a admis acţiunea formulată de reclamantul Consiliul Local al oraşului Mioveni, cu sediul în Mioveni , B-dul Dacia, nr. 1, judeţul Argeş, împotriva pârâtei SC „ Rovimet „SA Râmnicu Vâlcea, cu sediul în Râmnicu Vâlcea, str. Râureni, nr. 14, judeţul Vâlcea. Obligă pe pârâtă să plătească reclamantei suma de 309.328.600 lei vechi reprezentând contravaloarea a 63.400 Kg de conductă de agent termic; suma de 7.795.074 lei reprezentând penalităţi de întârziere calculate pentru perioada 15.03.2005-25.04.2005 şi în continuare penalităţi de 0,06%/zi de întârziere calculate la suma datorată, respectiv suma de 185.597 lei/zi, până la data plăţii debitului principal. Dispune rezilierea contractului de vânzare-cumpărare comercială înregistrat la Consiliul Local Mioveni la nr.119/06.01.2005 şi la S.C.„Rovimet“ S.A. cu nr.52/05.01.2005. Respinge cererea reconvenţională formulată de pârâta-reclamantă SC „ Rovimet” S. A Râmnicu Vâlcea.

• Un om de afaceri a fost implicat într-un dosar extrem de complicat. Au intervenit şi cei de la DICOT care însă au reţinut pe lângă doi vinovaţi un nevinovat. Cercetările continuă dar am intervenit şi noi. Întreprindem o anchetă paralelă pentru a vedea cum a fost obţinută o declaraţie a unei oarecare Nicoleta care se pare că a fost şantajată pentru a scrie neadevăruri. Cum aceasta era recidivistă a scris la comandă tot ce au vrut oamenii legii. Iar arestările s-au bazat pe aceste declaraţii. Adevărul va ieşi la iveală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe