Şpârle şi Şopârle

duminică, 9 septembrie 2007

Şpârle şi Şopârle

• Îl felicităm pe Silviu Popescu, patronul cotidianului „Curierul de Râmnic” pentru  recentele sale investiţii  care  creează insomnii se pare unor foşti asociaţi de-ai săi din anii 90. Redactorii lui Silviu vor beneficia de două maşini de teren noi pentru a se putea documenta mai rapid în judeţ. Chiar dacă preţul maşinilor pare modic pentru unii : 800 de milioane ROL el reprezintă o performanţă pentru o redacţie care încheie „contracte de publicitate mizerabile” după cum scriu ofticoşii.

• Doamna prefect Handolescu locuieşte la etajul unei vile într-o zonă foarte bună din Râmnicu Vâlcea. Puţini ştiu însă cum a obţinut doamna prefect acest domiciliu. Păi a aflat de la Florin Bălan, fostul director de la USG, care era coleg de partid cu Anuţa, că acesta îşi va cumpăra un spaţiu de locuit superb. Aidoma unui şmecher de cartier madam prefect s-a dus chiar în seara respectivă la vânzător şi…. a suflat afacerea colegului ei democrat.

• Eugen Scarlat, cel care a ajuns mare şef la Gaze cu ajutorul fostului său coleg de partid, deputatul ţărănist Laurenţiu Dumitraşcu, o duce din ce în ce mai bine. Probabil va importa o grădină şi mai frumoasă din Olanda decât fosta care l-a costat 8000 de euro. Domnul Scarlat s-a extins în afaceri imobiliare. Construieşte blocuri. Acum în zona 1 Mai.

•  Cei trei scorpioni despre care scriam recent pun la cale o nouă escapadă de proporţii ce va avea loc la finele săptămânii viitoare.

• Un respectabil om de afaceri din Rm. Vâlcea îşi va petrece concediul de odihnă într-o superbă staţiune exclusivistă şi excentrică din Norvegia. Tarifele sunt piperate, dar serviciile merită. Soţia respectivului a luat sâmbătă avionul spre Insula Creta. Frumoasă familie!

• Ne miră că tocmai un ziarist care a avut tupeul să ceară 2500 de euro pentru publicarea unui anunţ al USG atacă, acum, conducerea acestei societăţi şi pe politicianul care a reuşit să câştige 2,5 milioane de euro în favoarea unei societăţi utilă tuturor râmnicenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe