Poliţişti întâmpinaţi cu bormaşina de un infractor

miercuri, 12 septembrie 2007

Poliţişti întâmpinaţi cu bormaşina de un infractor

Doi vâlceni care erau daţi în urmărire internaţională au “picat” zilele acestea în plasa poliţiei, fiind deja încarceraţi în arestul IPJ Vâlcea. În timp ce unul a ieşit cu bormaşina cu percuţie la poliţiştii care au venit să-l salte, celălalt a fost ridicat de pe Aeroportul Henry Coandă, din Bucureşti.

În urmă cu câţiva ani, Dumitru M. (29 ani), din Râmnicu Vâlcea şi-a făcut un paşapot fals şi a trecut ilegal graniţa, motiv pentru care era cercetat pentru infracţiunea de fals privind identitatea şi trecere frauduloasă a frontierei. Pentru că pentru faptele comise a fost judecat şi  condamnat de instanţa de judecată la o pedeapsă de zece luni închisoare. Ştiind că va urma să înfunde puşcăria, bărbatul şi-a luat tălpăşiţa şi a părăsit România, fiind dat în urmărire internaţională. Poliţiştii din IPJ Vâlcea, de la Biroul Urmăriţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au “mirosit” că bărbatul care hălăduia prin Italia s-ar fi întors zilele acestea la domiciliul său din Râmnicu Vâlcea, fiind observat la data de 5 septembrie, prin Râmnicu Vâlcea, într-un autoturism cu numere de Italia.

Arestare cu... surprize... surprize

Simţind că este o fire extrem de agresivă, poliţiştii au încercuit zona şi au avut ca întăriri pe colegii lor “mascaţii”, de la Detaşamentul de Intervenţie Rapidă. Surpriza nu a întâziat să apară! Sâmbătă, 8 septembrie, când poliţiştii au bătut la casa celui pe care urmau să-l “salte” au fost întâmpinaţi atât de cel urmărit dar şi de familia acestuia cu o bormaşină cu percuţie, fiind ameninţaţi sîă nu se apropie de întrega familie. Dumitru M. a fost săltat şi introdus în arestul IPJ Vâlcea.

A furat şi a dat bir cu fugiţii în Italia

Cel de-al doilea urmărit internaţional care a fost introdus duminică în arestul IPJ Vâlcea a fost Nicolae Amarandei (27 ani), din oraşul Băbeni. Bărbatul era condamnat la doi ani şi şase luni închisoare, pentru comiterea unui furt.  Ştiind că trebuia să înfrunte puşcăria, în anul 2006 acesta a părăsit România, părăsindu-şi familia, cu destinaţia Italia. La intrarea în ţară, pe Aeroportul Henry Coandă, Amarandei a “picat” la un control, fiind săltat şi intodus în arestul IPJ Vâlcea.

D. ├×ÎRCOMNICU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe