ŞTIRI – fapt divers

luni, 20 august 2007

ŞTIRI – fapt divers

 Bunica de 74 de ani şi-a înjunghiat nepotul cu cuţitul

Constanţa Păunescu, la cei 74 de ani, din Băbeni, şi-a lovit nepotul în abdomen cu un cuţit de bucătărie. Dragoş Păunescu (38 ani) a fost internat în Spitalul Judeţean Vâlcea cu plagă tăiată în zona abdominală. Conflictul dintre cei doi durează de mai multă vreme, şi are la origine certurile dintre soţia lui Dragoş şi bunică. Miercuri, bărbatul fiind băut a încercat să-şi alunge mătuşa din locuinţă, dar femeia a chemat poliţia şi conflictul părea că a fost aplanat. După plecarea poliţiştilor, nepotul a vrut să o lovească pe septuagenară, dar aceasta s-a apărat cu un cuţit de bucătărie, înjunghiindu-l pe cel care vroia să o lovească.

S-a electrocutat pe un stâlp de înaltă tensiune

Ion Vâlcu (53 ani), din Brezoi, satul Valea lui Stan, era o fire singuratică şi nu de puţine ori credea că face glume cu vecinii săi urcându-se pe stâlpii de curent electric şi lăsându-i în întuneric. Miercuri, bărbatul a băut cu vârf şi îndesat la o cârciumă din sat, şi bine “parfumat” a mers la o distanţă de 30-40 de metri unde a început să se urce pe un stâlp de înaltă tensiune. În zadar al încercat câţiva localnici să-l convingă să renunţe. Când a atins cu mâna de tranformator, cei 20.000 volţi l-au electrocutat mortal.

Mopedistul a intrat intrat în roata unui tractor

La Mihăeşti, în localitatea sa de domiciliu, din cauza vitezei neadaptată într-o curbă, conducătorul unui moped, Constantin M. (31 ani), a intrat sâmbătă cu Honda la ghidonul căruia se afla, în roata dreaptă a unui tractor staţionat regulamentar în afara părţii carosabile, după care mopedul a fost catapultat într-un stâlp din beton aflat în afara carosabilului. Din accident a fost rănit uşor bărbatul care conducea mopedul, dar a fost rănit grav Constantin V. (19 ani), din Scundu, care se afla pe ca pasager pe acelaşi vehicul.  Nici conducătorul mopedului, nici pasagerul, nu purtau cască de protecţie.

Tamponări pe bandă rulantă în judeţul Vâlcea

La acest sfârşit de săptămână, poliţiştii rutierişti vâlceni au dat nu mai puţin de 275 de sancţiuni şi 291 puncte penalizare. Cele mai multe contravenţii au fost pentru depăşirea vitezei legale (52), nepurtarea centurii de siguranţă (18), neacordare de prioritate, oprire (staţionare) neregulamentară, efectuarea manevrei de depăşire pe tronsoane de drum unde este interzisă efectuarea acestei manevre, valoarea totală a acestora fiind de 11.022 lei. În judeţ au avut loc  un număr de 64 tamponări, fiind reţinute 11 permise de conducere şi 11 certificate de înmatriculare. Au mai fost sancţionaţi 18 pietoni, 18 biciclişti, 4 căruţaşi, 4 taximetrişti.

Grupaj realizat de Dorel ├×ÎRCOMNICU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe