|miercuri, august 17, 2022
  • Follow Us!

Şpârle şi Şopârle 

Şpârle şi Şopârle

• La meciul disputat pentru trofeul Super cupa României la handbal feminin în galeria formaţiei Rulmentul Braşov s-a aflat şi George Pirnea, directorul societăţii URBAN în Râmnicu Vâlcea. Acesta s-a alăturat  derbedeilor care huiduiau echipa Oltchim şi strigau împotriva jucătoarelor din Vâlcea. Un gest urât pentru că George este exact cel care strânge bani buni de la râmniceni, bani cu care patronul său Florescu susţine echipa braşoveană.

• În urmă cu două săptămâni reprezentanţii Urbanului au promis celor de la Garda de Mediu că vor rezolva o problemă spinoasă. Din multe autogunoiere ale Urbanului curg resturi ( lături, gunoaie etc) când acestea se deplasează prin municipiu. Problema nu este încă rezolvată.

• Într-un sondaj nedat publicităţii realizat de PSD în Drăgăşani ţărăniştii au obţinut un incredibil 6% iar liderul lor, Minodor Vasiloiu este al treilea favorit pentru câştigarea fotoliului de primar cu un foarte bun 11%.

• În curând în Râmnic va poposi şi ultimul model de Jaguar. Doar reţinerea acestuia a costat 10.000 de euro iar în România nimeni nu mai deţine un astfel de model. Nu ar fi exclus să-l vedeţi într-o bună zi în faţa….primăriei.El a fost comandat de un om de afaceri pentru soţia sa.

• Nimeni nu a ghicit suma exactă pretinsă de un derbedeu din presă pentru publicarea unui anunţ la mica publicitate. USG a refuzat în primă fază să achite 2500 de dolari pentru câteva rânduri care anunţau desfăşurarea unei Adunări Generale. Pe atunci director general era Florin Bălan. Acesta a cedat presiunilor editorului şef de la V.V. şi a achitat exorbitanta sumă. Cu astfel de tarife firma editoare a celui mai slab cotidian local nu ar trebui să aibă datorii la stat. Şi are. De sute de milioane. Şi la stat dar şi la bănci. Halal presă, barbară socoteală măi Petre!

• Tinerii liberali vâlceni intenţionează să invite, în premieră, la Şcoala Politică I.G. Duca din septembrie şi reprezentanţi ai organizaţiilor de tineret al social democraţiilor şi democraţilor.

Leave a Response