CSM, umilită la Balş de un Trepăduş

joi, 30 august 2007

Municipalii s-au făcut de râs în Cupa României!

CSM, umilită la Balş de un Trepăduş

• se pare că trebuie redeschisă discuţia vizavi de eficienţa cheltuirii bugetului pe fotbal, în Zăvoi

Potrivit programării făcute de Federaţia Română de Fotbal, marţi, 28 august, s-au disputat partidele primei etape a fazei naţionale a Cupei României. În această rundă a jucat şi divizionara B vâlceană CS Municipal. Deşi au evoluat la o grupare nou venită în eşalonul trei, FC Balş 2007, vâlcenii au pierdut în mod surprinzător, 1-3, părăsind astfel din start această întrecere. Trepăduş, în minutele 47 şi  87, respectiv Sterie, în minutul 67, au „îngropat” definitiv dorinţa vâlcenilor de a vedea în Zăvoi o echipă de primă divizie. Golul trupei lui Marian Bondrea a fost marcat de Chebar în minutul 73.

Petrolul, Sportul şi Liberty, pe lista cu „proastele satului“

Ca o palidă consolare, dacă se poate spune aşa, „municipalii” nu sunt singura echipă cu nume care părăseşte competiţia încă din momentul în care a început-o. Alte două grupări de tradiţie din fotbalul românesc, Petrolul Ploieşti şi Sportul Studenţesc, au fost eliminate. Surprinzător, lupii galbeni” au fost eliminaţi de o grupare modestă a Seriei B1; CSM Rm. Sărat, în timp ce „studenţii” au pierdut la Chitila. Nici învingătoarea argeşenilor din runda trecută a Diviziei B, Liberty Oradea, n-a putut mai mult, gruparea ce a cedat locul celor de la UTA în Liga I pierzând acum în faţa celor de la Gloria Reşiţa.

Cine a jucat? Ce echipă? Care-i situaţia?

Încă de săptămâna trecută, din tribunele cochetei baze Hidroelectra, se aprinseseră discuţiile şuşotite referitoare la Cupa României, la lotul CSM-ului şi la situaţia existentă pe lângă CSM II Rm. Vâlcea, o grupare satelit ce pare a fi paravanul necesar acoperirii plăţii unor salarii pe criterii de nimeni ştiute clar, ci mai degrabă pe criterii politice. Nu de alta, dar la meciul de Cupă au fost folosiţi mai mulţi jucători de la echipa a doua, o echipă devenită dintr-o pretendentă la câştigarea Ligii a IV-a în ciuda bătăilor prin judeţ, fiind învinsă deja de AS Şirineasa şi de nou-promovata Dinamo Horezu, o echipă ce joacă pe la Fârtăţeşti, în condiţii mult mai precare decât cele oferite de la buget „municipalilor“. Despre acest subiect, însă, pe larg, într-o ediţie viitoare, pentru că cei ce s-au făcut de râs prin neprezentări la meciuri ori prin faptul că nu ştiu câte schimbări să facă la un meci continuă să fie pe funcţii, să-şi primească salarii frumoase şi să aibă comportamente îndoielnice pe marginea terenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe