Şpârle şi Şopârle

luni, 2 iulie 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• Cehii de la Electrica au luat-o razna de tot. Cetăţenii din cartierul Goranu ne-au asaltat zilele acestea cu telefoane, prin care ne-au semnalat faptul că zilnic aici se întrerupe energia electrică, fără nici un fel de atenţionare prealabilă. Decuplările de la reţea au început să aibă precizie de ceasornic. Astfel, între orele 10.00 şi 12.00 săptămâna trecută în fiecare zi a fost oprită furnizarea energiei electrice de câteva ori, mai multe minute. Oamenii din zonă sunt revoltaţi, având în vedere că au fost defectate deja câteva aparate electrice de uz caznic.

 

• Alo, domnul inspector şef Cazan?! Vă rugăm să ieşiţi din biroul dumneavoastră luxos şi să luaţi la picior toate posturile de poliţie rurale din judeţul Vâlcea. La o aruncătură de băţ de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Bujoreni, poliţiştii îşi desfăşoară activitatea în condiţii primitive. Fără calculator şi xerox, cu mobilier „antic“ într-o clădire, care stă să pice. De fapt, nici la municipiu situaţia nu stă deloc „pe roze“.

 

• Postul de poliţie din Bujoreni face notă discordantă cu cel din oraşul Brezoi. Poliţiştii de la munte s-au mutat cu căţel şi purcel într-o ditamai vila, construită recent. Vom cerceta şi noi modul în care a fost achiziţionată respectiva locaţie.

 

• Surse din interiorul instituţiei ne-au confirmat că noua conducere a societăţii de distribuţie a apei, ACVARIM, nu este în temă cu toate proiectele instituţiei. Directorul, cel puţin, este în plop şi plopu-n aer în ceea ce priveşte Programul de reabilitare a reţelei de apă. Aşa se întâmplă când numirile sunt făcute exclusiv pe criterii politice, politrucii având întâietate.

 

• Primim din ce în ce mai multe informaţii despre Alex Construct SRL, societatea care realizează lucrări dubioase în municipiu. „Băieţii deştepţi“ au demarat activitatea în urmă cu vreo trei-patru ani în nordul judeţului, cărând nisip cu o Dacie papuc pentru un monument. Dumitru a depistat, însă, filonul de aur al banului public şi a început „să sape“, ungând rotiţele, acolo unde trebuia. Astfel, omul a evoluat şi a ajuns acum să posede un parc auto considerabil, situat la ieşirea din municipiul Râmnicu Vâlcea, la intrarea în Bujoreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe